Домашня тушонка – це дуже проста і смачна страва, яку легко приготувати вдома. До того ж, її можна зробити з м’яса різного виду птиці: курки, гуски, качки або індика. Ми пропонуємо дуже простий рецепт, завдяки якому ви матимете вдома натуральну і смачну тушонку з птиці. Продовжувати читання Консерви з птиці (курки, качки …) – як зробити тушонку з птиці в домашніх умовах
Інгредієнт для заготовки на зиму: Птах
Гусак або качка гарячого копчення.
Пропонуємо приготувати копчену домашню птицю за оригінальним рецептом. Комусь буде більше до душі запечена таким способом качка, а хтось віддасть перевагу курці чи куріпці. Також можете взяти гуску чи будь-яку іншу зі свійських птахів. Додавання пряних спецій буде сприяти більш тривалому збереженню готової страви, а смак такого м’яса стане вашим улюбленим. Продовжувати читання Гусак або качка гарячого копчення.
Домашня копчена ковбаса з гусака – як зробити копчену ковбасу з м’яса птиці в домашніх умовах.
Копчена ковбаса з гусака, а точніше, з його грудинки – у цінителів є справжнім делікатесом, який легко приготувати в домашній коптильні. Адже домашня ковбаса з м’яса птиці, навіть якщо вона копчена, все одно вважається дієтичною. Продовжувати читання Домашня копчена ковбаса з гусака – як зробити копчену ковбасу з м’яса птиці в домашніх умовах.