Шипшину цінують за її унікальність, яка полягає в тому, що всі її частини (коріння, гілки, листочки, квітки та, безперечно, плоди) багаті на корисні властивості. Найчастіше люди використовують шипшинові ягоди, для приготування кулінарних шедеврів та ліків. Майже в усіх аптеках продається дивовижне зілля – сироп шипшини. Саме про нього варто дізнатися якомога більше. Ознайомившись з добіркою рецептів шипшинового сиропу з різних частин рослини, кожен зможе знайти ідеальний спосіб приготування для себе.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Плоди шипшини
Компот з кореня імбиру з лимоном – смачний імбирний напій для схуднення
При дієтах для схуднення дуже добре зарекомендував себе компот з імбиру. Заготовлювати про запас його немає сенсу, тому, що готувати його можна як зі свіжого кореня імбиру, так і з сушеного. Щоб трохи урізноманітнити смак напою і збагатити його вітамінами до імбиру, зазвичай, додають яблука, лимони, ягоди шипшини. Продовжувати читання Компот з кореня імбиру з лимоном – смачний імбирний напій для схуднення
Варення з ялинових шишок – всі тонкощі приготування
Варення з шишок ялини стає все більш популярним. Його пропонують придбати, як сучасні інтернет-магазини, так і бабусі на ринках. Вони-то знають толк в його користі та правильному приготуванні. Недарма цим десертом споконвіку ласували наші діди. Продовжувати читання Варення з ялинових шишок – всі тонкощі приготування