Користь персиків і шкода для здоров’я. Історія, опис, калорійність та інші корисні властивості персика.

Історія знайомства людей з диким персиком почалася 4 тис. років тому в далекому Китаї. Вирощуючи і піклуючись про ці чудові дерева, китайці окультурили персик, і вже в такому вигляді він набув поширення в Індії, Ірані та багатьох азіатських країнах. Завдяки Олександру Македонському культура персика досягла і південноєвропейських країн, а пізніше, дійшла і до центральної Європи. Але, найкраще персикові дерева ростуть в країнах з тропічним кліматом, які і є найбільшими експортерами в світі – Китай, Індія, Італія, Греція.

Продовжувати читання Користь персиків і шкода для здоров’я. Історія, опис, калорійність та інші корисні властивості персика.

Пюре з персиків на зиму – всі секрети приготування персикового пюре

Абсолютно справедливо, одним з найсмачніших літніх фруктів можна вважати персик. У нього ніжна соковита м’якоть, ніжний солодкий смак і тонкий приємний аромат. Плоди можна давати навіть дітям з 7 місяців у вигляді пюре в якості першого прикорму. Персикове пюре можна приготувати з свіжих плодів і тут же з’їсти, а можна заготовити про запас на зиму. Продовжувати читання Пюре з персиків на зиму – всі секрети приготування персикового пюре