Як засолити черевця сьомги – класичний рецепт

При філеруванні червоної риби черевця сьомги, зазвичай, відкладають окремо. На черевцях занадто мало м’яса і багато жиру, тому, гурмани віддають перевагу чистому філе, а не риб’ячому жиру. Але, вони просто не знають чого себе позбавляють. Засолені черевця сьомги – це одне з найбільш смачних і корисних рибних страв. Продовжувати читання Як засолити черевця сьомги – класичний рецепт

Рецепт квашених лимонів на зиму і на кожен день

У світовій кухні існує безліч дивних на перший погляд рецептів. Деякі з них часом навіть спробувати страшно, але раз спробувавши, ти вже не можеш зупинитися, і ретельно записуєш собі в блокнотик цей рецепт. Однією з таких дивних страв є квашений лимон. Продовжувати читання Рецепт квашених лимонів на зиму і на кожен день

Салат з кабачків, помідорів, моркви і перцю на зиму

Яскравий овочевий салат — популярна страва у зимовий час. Бо її можна подавати на стіл хоч кожен день до смаженого м’яса, риби, картоплі й інших гарячих смаколиків. Овочева закуска має пікантно-солодкий присмак. Із запашними спеціями та вітамінними складовими салат не застоїться у вашій коморі. Продовжувати читання Салат з кабачків, помідорів, моркви і перцю на зиму

Сік з перцю – як приготувати і зберегти на зиму: варимо сік з болгарського і пекучого перцю

Сік з перцю на зиму готують в основному в лікувальних цілях. Багато його пити не рекомендується, але ми розглянемо не лікарські рецепти, а спосіб приготувати і зберегти сік з перцю на зиму. Існує багато сортів перцю. В основному ж він ділиться на солодкий і на пекучий перець. З пекучого, гострого перцю також роблять сік, і це основа для всіляких соусів, аджики і приправи. Продовжувати читання Сік з перцю – як приготувати і зберегти на зиму: варимо сік з болгарського і пекучого перцю

Малосольні зелені помідори – проста та дуже смачна закуска на весь рік

Іноді городники стикаються з проблемою, коли ще вчора зелені і обвішані плодами кущі томатів раптово починають сохнути. Зелені помідори обсипаються – і це сумне видовище. Але воно сумне тільки в тому випадку, якщо ви не знаєте, що робити з ще не дозрілим врожаєм. Малосольні зелені помідори – прекрасна закуска, яка ні в чому не поступається малосольні огіркам. Продовжувати читання Малосольні зелені помідори – проста та дуже смачна закуска на весь рік

Малосольна чавича – королівський рибний делікатес на вашій кухні

Чавича – досить великий представник сімейства лососевих і традиційно, чавича йде на засолювання. Це не означає, що її не можна смажити, або варити з неї юшку, але малосольна чавича настільки смачна і готується настільки просто, що цей спосіб приготування ігнорувати не можна. Продовжувати читання Малосольна чавича – королівський рибний делікатес на вашій кухні