Лечо без стерилізації на зиму – рецепт ледачого лечо в мультиварці

Заготовки на зиму – завжди клопітка справа, і багато господинь шукають способи полегшити задачу. Це не означає, що господині ледачі. Просто розумна оптимізація хороша навіть на кухні. Тому, я і хочу представити кілька простих способів, які, безсумнівно, полегшать багатьом приготування смачного овочевого лечо на зиму. Продовжувати читання Лечо без стерилізації на зиму – рецепт ледачого лечо в мультиварці

Лечо з рисом – сніданок туриста: рецепти заготовки на зиму салату-закуски – як приготувати домашнє лечо з додаванням рису

У 90-ті роки домашня заготовка різноманітних салатів-лечо була практично обов’язковою для кожної сім’ї. Салати робили з одних овочів або ж з добавками з різних видів круп. Особливо популярні були консервації з рисом і перловкою. Такі закуски в народі називалися «Сніданок туриста». Сьогодні ми розглянемо з вами найпопулярніші рецепти приготування домашнього лечо з рисом. Продовжувати читання Лечо з рисом – сніданок туриста: рецепти заготовки на зиму салату-закуски – як приготувати домашнє лечо з додаванням рису

Рецепт лечо по-грузинськи з баклажанами на зиму

Не можна сказати, що в Грузії є якісь традиційні рецепти приготування лечо. У кожній грузинської сім’ї свої традиції, і всі рецепти не перепишеш. Тим більше, що деякі господині не хочуть ділитися своїми секретами, і деколи доводиться вгадувати, що надає божественного смаку тій чи іншій страві. Я напишу той рецепт, який неодноразово випробуваний моєю родиною, моїми друзями і сусідами. Продовжувати читання Рецепт лечо по-грузинськи з баклажанами на зиму

Як приготувати джем з гострого перцю чилі в домашніх умовах: оригінальний рецепт пекучого джему

Цей джем з гострого перцю – ідеальний рецепт для тих, хто любить пікантну їжу. Додавши соус до будь-якої страви, ви зразу ж отримаєте неймовірно гострий смак. Такий джем готується з суміші перців – чилі (гострий) і болгарський. І можна змінювати співвідношення цих двох перців, щоб робити більш гострий, або «м’який» джем. Цукор, що входить до складу джему гасить гіркоту, і надає кисло-солодкого смаку, це робить джем незамінним для нагетсів, сиру і м’ясних страв. Продовжувати читання Як приготувати джем з гострого перцю чилі в домашніх умовах: оригінальний рецепт пекучого джему