Мабуть, найоригінальнішим та найкрасивішим є варення з дикорослих чи садових квітів та суцвіть різних ягідних кущів і фруктових дерев. Ознайомившись з найповнішою добіркою рецептів, кожен, без винятку, зможе приготувати квіткове варення та здивувати рідних його незвичайністю та неповторним смаком.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Пелюстки троянди
Мармелад з пелюсток троянди – як приготувати ароматний мармелад з чайної троянди в домашніх умовах
Дивовижно ніжний мармелад виходить з пелюсток троянди. Звичайно, не всяка троянда для цього годиться, а тільки сорти чайної, ароматної троянди. Тягучий аромат і несподівано солодка терпкість не забудеться тим, хто хоч раз пробував мармелад з троянди. Продовжувати читання Мармелад з пелюсток троянди – як приготувати ароматний мармелад з чайної троянди в домашніх умовах
Рожевий сироп з пелюсток чайної троянди: як приготувати сироп з троянди в домашніх умовах
Ніжний і ароматний сироп з пелюсток чайної троянди знайде широке застосування на будь-якій кухні. Це може бути просочення для бісквітів, ароматизатор для морозива, коктейлів, або основа для приготування рахат-лукума або домашніх лікерів. Застосувань цієї ароматної та смачної солодкої заготовки безліч, як і рецептів приготування сиропу з пелюсток троянди. Продовжувати читання Рожевий сироп з пелюсток чайної троянди: як приготувати сироп з троянди в домашніх умовах