Мабуть, найоригінальнішим та найкрасивішим є варення з дикорослих чи садових квітів та суцвіть різних ягідних кущів і фруктових дерев. Ознайомившись з найповнішою добіркою рецептів, кожен, без винятку, зможе приготувати квіткове варення та здивувати рідних його незвичайністю та неповторним смаком.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Пелюстки півонії
Варення з пелюсток півонії – незвичайний рецепт квіткового варення
Квіткова кулінарія не припиняє нас дивувати. Варенням з пелюсток троянди зараз нікого не здивуєш, але варення з півоній – це незвично. Казково смачно і неймовірно красиво. У ньому немає нудотності троянди. У варенні з півонії присутня кислинка і дуже ніжний аромат. Продовжувати читання Варення з пелюсток півонії – незвичайний рецепт квіткового варення