Як правильно зберігати печінку та печінковий паштет: скільки часу, й за яких умов

Свіжа печінка відноситься до продуктів, що швидко псуються. Її ні в якому разі не можна залишати до моменту обробки просто на кухні. Зіпсованою печінкою можна сильно отруїтися. Продовжувати читання Як правильно зберігати печінку та печінковий паштет: скільки часу, й за яких умов

Домашній рецепт паштету з печінки – як зробити паштет зі свинячої печінки з м’ясом і цибулею в банках.

Цей печінковий паштет прекрасно підійде до святкового столу, як окрема страва, так і для оздоблення бутербродів. Готувати паштет з печінки, запропонованим чином, просто та легко, навіть, в домашніх умовах. Продовжувати читання Домашній рецепт паштету з печінки – як зробити паштет зі свинячої печінки з м’ясом і цибулею в банках.

Простий рецепт домашнього паштету з печінки або смачне закусочне масло.

Заготовити такий паштет з маслом можна з будь-якої (яловичої, курячої, свинячої) печінки. Однак, для закусочного масла, а саме так у нас вдома називають цю заготовку, я люблю брати печінку яловичу і масло несолоне. Приготування не являє собою нічого складного, тому, зробити все досить просто. Приступаємо. Продовжувати читання Простий рецепт домашнього паштету з печінки або смачне закусочне масло.

Кров’яна ковбаса в домашніх умовах – простий рецепт як зробити кров’янку з печінки.

Кров’яна ковбаса для справжніх гурманів вже сама по собі делікатес. Але якщо в фарш додати печінку і м’ясо, то тут вже і найвибагливіші гурмани не зможуть відійти від столу не спробувавши хоч шматочок. Продовжувати читання Кров’яна ковбаса в домашніх умовах – простий рецепт як зробити кров’янку з печінки.