Як правильно зберігати патисони на зиму

Патисон – це річний овоч, який полюбився багатьом господиням у всьому світі за свій не тільки гарний зовнішній вигляд, але й за приємний ніжний смак Він нагадує щось середнє між гарбузом і кабачком і, навіть, грибами. Сьогодні поговоримо про способи зберігання патисонів на зиму в домашніх умовах. Продовжувати читання Як правильно зберігати патисони на зиму

Як засолити патисони на зиму в банках

Патисони відносяться до сімейства гарбузових, як і кабачки. Патисони відрізняються незвичайною формою і є прикрасою самі по собі. Великі патисони використовують як кошики, для фарширування м’ясом та овочами. Молоді патисоньчики можна маринувати або засолювати. Продовжувати читання Як засолити патисони на зиму в банках

Смачне асорті з огірків, перцю та інших овочів на зиму – як зробити мариноване асорті з овочів в домашніх умовах.

Мариновані овочі – це смачна заготовка. І щоб не відкривати кілька банок одразу, можна зробити одне асорті. До того ж, готується воно дуже просто. Продовжувати читання Смачне асорті з огірків, перцю та інших овочів на зиму – як зробити мариноване асорті з овочів в домашніх умовах.

Смачні мариновані патисони – простий рецепт приготування.

Свіжі патисони – продукт універсальний, хоча і не дуже популярний. А мариновані патисони досить популярні, так як мають неповторний, оригінальний смак, містять безліч корисних вітамінів і мінералів. Настійно рекомендується вживати мариновані патисони в їжу, якщо є, нехай навіть не великі, відхилення в роботі Вашого організму. Продовжувати читання Смачні мариновані патисони – простий рецепт приготування.

Солоні фаршировані патисони – легкий рецепт як зробити патисони солоні на зиму.

Цей рецепт заготовки патисонів не вимагає тривалої теплової обробки самого овоча. Однак, патисони приготовлені таким способом, відрізняються оригінальним смаком і незвичайним видом. Тому, цей рецепт стане в нагоді господиням, які люблять здивувати своїх гостей своєрідною стравою, але не хочуть або не можуть витратити багато часу на її приготування. Продовжувати читання Солоні фаршировані патисони – легкий рецепт як зробити патисони солоні на зиму.

Фаршировані патисони з болгарським перцем мариновані на зиму – смачний рецепт маринованої заготовки з патисонів.

Закуска з тарілчастого гарбуза – саме так правильніше називають патисон. Приготоване за цим рецептом асорті з патисонами – це відмінне доповнення до будь-якого гарячого блюда. За своїми смаковими якостями квашені з корінням патисони можуть з успіхом позмагатися з улюбленими всіма солоними огірочками. Секрет криється в дивовижній здатності патисонів вбирати в свою м’якоть різні запахи. Продовжувати читання Фаршировані патисони з болгарським перцем мариновані на зиму – смачний рецепт маринованої заготовки з патисонів.

Смачний салат з патисонів на зиму – рецепт гострої заготовки з патисонів.

Салат з патисонів – це легке овочеве блюдо, що за смаком нагадує закуску з кабачків. Але патисони мають більш м’який смак, краще вбирають аромати супутніх продуктів і спецій. Тому, такий оригінальний і смачний салат не вийде довго приховувати в коморі. Продовжувати читання Смачний салат з патисонів на зиму – рецепт гострої заготовки з патисонів.

Мочені яблука і патисони в банках або бочці – рецепт приготування мочених яблук з патисонами на зиму.

Мочені яблука для багатьох – найсмачніші ласощі. Приготування їх на зиму не забирає багато часу і сил. Якщо Ви ще не знаєте як мочити яблука на зиму, та ще й разом з патиссонами, то цей рецепт для Вас. Продовжувати читання Мочені яблука і патисони в банках або бочці – рецепт приготування мочених яблук з патисонами на зиму.

Як зварити варення з патисонів: 3 оригінальних рецепта смачних заготовок на зиму

Незвичайний за формою патисон все більше завойовує серця садівників-городників. Ця рослина сімейства гарбузових зовсім не примхлива в догляді і майже завжди дає шикарний урожай. На зиму з патисонів в основному готують різного роду закуски, але й солодкі страви з цього овоча виходять на славу. Продовжувати читання Як зварити варення з патисонів: 3 оригінальних рецепта смачних заготовок на зиму

Хрусткі малосольні патисони на зиму – прості рецепти домашньої кухні

Хтось каже, що малосольні патисони схожі на огірки, комусь вони більше нагадують гриби, але всі одноголосно сходяться на тому, що вони дуже смачні, і прикрашають будь-який стіл. Можна приготувати малосольні патисони на зиму, але заготовлюйте їх побільше, інакше не вистачить. Продовжувати читання Хрусткі малосольні патисони на зиму – прості рецепти домашньої кухні