Зазвичай господині пастернак не вирощують, а купують. До його вибору треба підійти дуже відповідально, тому що якісний продукт (без плям, тріщин, незрілих місць та іншого) можна буде зберігати значно довше. Продовжувати читання Як зберігати кореневий пастернак на зимовий період
Інгредієнт для заготовки на зиму: Пастернак
Солоні фаршировані патисони – легкий рецепт як зробити патисони солоні на зиму.
Цей рецепт заготовки патисонів не вимагає тривалої теплової обробки самого овоча. Однак, патисони приготовлені таким способом, відрізняються оригінальним смаком і незвичайним видом. Тому, цей рецепт стане в нагоді господиням, які люблять здивувати своїх гостей своєрідною стравою, але не хочуть або не можуть витратити багато часу на її приготування. Продовжувати читання Солоні фаршировані патисони – легкий рецепт як зробити патисони солоні на зиму.
Солоні помідори на зиму – класичний рецепт як солити помідори в банках, бочці і інших ємностях для засолювання холодним способом.
Хрусткі солоні помідори рано вранці, та після застілля … – краще, що може бути. Хоча про що це я, адже люблять їх і дорослі, і діти просто як смачне соління взимку. Це класичний рецепт заготовки томатів на зиму холодним способом. Він легкий, простий і смачний, а для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів, зусиль і ресурсів. Продовжувати читання Солоні помідори на зиму – класичний рецепт як солити помідори в банках, бочці і інших ємностях для засолювання холодним способом.