Маринований лимон з часником – незвичайний рецепт заготовки

Лимон з часником – це дивне поєднання. Але якщо зробити таку заготовку правильно – вона приємно здивує своїм чудовим смаком та ароматом. Продовжувати читання Маринований лимон з часником – незвичайний рецепт заготовки

Як можна заморозити базилік на зиму в домашніх умовах в морозилці

Базилік – це чудова приправа до багатьох страв. Тому  обов’язково варто знати, як його правильно заморожувати. Продовжувати читання Як можна заморозити базилік на зиму в домашніх умовах в морозилці

Як правильно заморозити петрушку на зиму

Петрушку можна сміливо додавати в різноманітні страви, адже вона завжди робить їх тільки смачнішими. До того ж, ця рослина дуже корисна. А щоб їсти петрушку весь рік та не витрачати зайвих грошей на купівлю свіжої, можна її заморозити. Продовжувати читання Як правильно заморозити петрушку на зиму

Оригінальний мармелад з цибулі і вина: як приготувати цибульний мармелад – французький рецепт

Французи завжди славилися своєю фантазією і оригінальними кулінарними рецептами. Вони поєднують непоєднуване, і часом дуже складно змусити себе спробувати їх черговий кулінарний шедевр. Але треба визнати, що якщо ти вже зважився спробувати, то тоді шкодуєш лише про те, що не зробив цього раніше. Продовжувати читання Оригінальний мармелад з цибулі і вина: як приготувати цибульний мармелад – французький рецепт

Як приготувати сік із селери і зберегти його на зиму

Було б неправдою сказати, що сік селери має божественний смак. Селера хороша в перших і других стравах, в салатах, але як сік, пити його складно. Однак, він дуже корисний і лікує сотні хвороб, також він хороший для профілактики в зимовий період. Продовжувати читання Як приготувати сік із селери і зберегти його на зиму