Морс з обліпихи: різні варіанти приготування – як приготувати обліпиховий морс швидко і просто взимку і влітку

Морс – це поєднання цукрового сиропу і свіжовичавленого ягідного або фруктового соків. Щоб напій був максимально насичений вітамінами, сік додають в уже злегка остиглий сироп. Це варіант приготування за класичною технологією. Ми ж в цій статті спробуємо розповісти і про інші способи приготування морсу. В якості основного інгредієнта будемо використовувати обліпиху. Продовжувати читання Морс з обліпихи: різні варіанти приготування – як приготувати обліпиховий морс швидко і просто взимку і влітку

Желе із соку: різноманітні варіанти приготування – як зробити желе з фруктового і ягідного соку на зиму

Сьогодні ми пропонуємо вам підбірку рецептів приготування фруктово-ягідного желе з соків. Головна відмінність желе від варення і джемів – його прозорість. Таке блюдо використовується в якості самостійного десерту, а також для оформлення кондитерських шедеврів. Продовжувати читання Желе із соку: різноманітні варіанти приготування – як зробити желе з фруктового і ягідного соку на зиму