Як солити нерку в домашніх умовах – два способи засолу

Нерка (червоний лосось, або срібна форель) вважається однією з найсмачніших риб сімейства лососевих. Сплутати її з іншою рибою складно, так як через особливості раціону нерки, її м’ясо має інтенсивно червоний колір, з тоненькими прожилками жиру. Завдяки цьому жиру, м’ясо нерки залишається неймовірно ніжним і в солоному вигляді, і в копченому. Продовжувати читання Як солити нерку в домашніх умовах – два способи засолу

Малосольна неркa – два способи смачного засолу

З усього сімейства лососевих, нерка займає особливе місце на сторінках кулінарних книг. М’ясо помірної жирності, воно більш жирне, ніж у кети, але не таке, як у сьомги, або форелі. Виділяється нерка і кольором м’яса, яке має яскраво-червоне природне забарвлення. Закуска, приготована з малосольної нерки завжди буде виглядати прекрасно. А щоб ще й смак не підвів, солити нерку краще самостійно. Продовжувати читання Малосольна неркa – два способи смачного засолу