Як смачно посолити нельму – малосольна риба на кожен день

Нельма відноситься до сімейства лососевих, а це значить, що новачкам слід ретельно подумати, що з неї можна приготувати, щоб не зіпсувати продукт. Через досить жирне м’ясо, нельму слід готувати дуже швидко, інакше м’ясо буде гірчити від занадто швидкого окислення. Краще розділити рибу на частини, і приготувати нельму різними способами. Найпростіше готувати малосольну нельму. Продовжувати читання Як смачно посолити нельму – малосольна риба на кожен день

Малосольна нельма – простий рецепт ніжного засолу

Нельма відноситься до цінних промислових сортів риби. М’ясо нельми насичене жирами, амінокислотами, і все ж, вона вважається дієтичною і низькокалорійною. Малосольну нельму, рецепт якої ви прочитаєте нижче, можна їсти хоч кожен день, без шкоди для фігури. Продовжувати читання Малосольна нельма – простий рецепт ніжного засолу