Не завжди купується маленький шматочок м’яса, з якого відразу ж готується страва. Тому обов’язково потрібно вміти правильно його зберігати. Адже якщо не дотримуватися необхідних умов зберігання, то воно швидко зіпсується. Продовжувати читання Як правильно зберігати м’ясо в домашніх умовах
Інгредієнт для заготовки на зиму: М'ясо
Як солити м’ясо для копчення – сухий посол на зиму
З появою мініатюрних домашніх коптілок, у кожної господині з’явилася можливість коптити м’ясо на власній кухні, хоч кожен день. Але, щоб копчене м’ясо було смачним, його потрібно правильно приготувати. Можна для засолювання використовувати сухий посол або солити м’ясо у міцному сольовому розчині. Про те, як засолити м’ясо для копчення у сухий спосіб правильно та смачно ми зараз і поговоримо. Продовжувати читання Як солити м’ясо для копчення – сухий посол на зиму
Смачний холодець на зиму в банках – домашній простий рецепт м’яса в желе.
Закриття холодцю в банках на зиму – хороший вибір, адже Ви будете завжди мати під рукою запас смачного продукту: ситного і корисного. Перевага такої заготівлі м’яса в желе: ніяких складнощів – все гранично просто, мінімальні витрати часу і відмінний кінцевий результат. Продовжувати читання Смачний холодець на зиму в банках – домашній простий рецепт м’яса в желе.
Як приготувати сушений фарш: сушимо м’ясо для походу і не тільки
Сушений фарш стане актуальним, коли ви з друзями чи родичами відправитесь у похід. Також з цього домашнього напівфабрикату можна приготувати смачний м’ясний бульйон. А треба всього лиш залити окропом та дати настоятися кілька хвилин. Чудова закуска, приготована власноруч, а рецепт теж зрозумілий для людей різного кулінарного досвіду. Продовжувати читання Як приготувати сушений фарш: сушимо м’ясо для походу і не тільки
Сушіння м’яса в домашніх умовах
Сушене м’ясо дуже смачне, але в магазинах воно коштує досить дорого. Тому всім любителям такої закуски пропонуємо прості способи сушіння м’яса. Продовжувати читання Сушіння м’яса в домашніх умовах
Як заморозити шашлик
Бувають випадки, коли ви запланували похід з друзями на шашлики. А потім раз! І все швидко змінилося. І треба терміново розв’язувати питання щодо продуктів. У першу чергу, дати раду свіжому шашликові. І тоді приходить на думку така ідея, як заморожування шашлику.
Як зберігати м’ясо: без холодильника, в морозилці – способи, умови і терміни зберігання м’яса.
М’ясо вже дуже давно знаходиться на піку кулінарної слави в усіх країнах світу. Таким популярним воно стало через свою поживну цінність та чудовий смак. Ні для кого не секрет, що страви зі свіжого м’яса – це справжня насолода, але не завжди є можливість зберегти свіжину протягом тривалого часу.
Рецепт напівкопченої ковбаси з м’яса нутрії
Ковбасу можна робити навіть з м’яса нутрії. І якщо, раптом, воно потрапить до ваших рук тоді можете скористатися цим рецептом. Продовжувати читання Рецепт напівкопченої ковбаси з м’яса нутрії
Фарширований перець на зиму – покроковий рецепт як приготувати перець фарширований м’ясом і рисом про запас.
Консервований фарширований перець – смачна і корисна заготовка. Адже коли вам захочеться такого перчику, не доведеться щось готувати. Достатньо буде лишень розігріти консервацію. Продовжувати читання Фарширований перець на зиму – покроковий рецепт як приготувати перець фарширований м’ясом і рисом про запас.
Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо
В’ялене м’ясо – це дуже смачна закуска. Але якщо купляти його в магазині, є ризик, що в ньому будуть хімічні домішки. Тому варто приготувати його самостійно. М’ясо бажано в’ялити в холодну пору року, коли на вулиці і в приміщенні прохолодно. Воно готується просто, але процес приготування досить тривалий і вимагає витримки, щоб не спробувати його завчасно. Продовжувати читання Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо