Домашня куряча тушонка в духовці

Куряча тушонка в духовці – це натуральна страва, яка ще і готується без додаткової стерилізації банок. Тому витративши мінімум часу та інгредієнтів, ви отримаєте дуже смачну заготовку з курки у власному соку. Продовжувати читання Домашня куряча тушонка в духовці

Натуральна молочна варена ковбаса з курки – рецепт і приготування фаршированої вареної ковбаси в домашніх умовах.

Домашня “Молочна” ковбаса з м’яса курки – це дуже смачно. Звісно ж, на приготування доведеться витратити час, але воно точно того варте. Продовжувати читання Натуральна молочна варена ковбаса з курки – рецепт і приготування фаршированої вареної ковбаси в домашніх умовах.

Смачна домашня тушонка з курки з перловкою на зиму в банках

Домашня тушонка – це продукт, який завжди буде корисним, адже з нього можна приготувати безліч страв. І, на відміну від магазинної, в домашній буде максимум м’яса, а не жиру. Тому пропонуємо вам простий рецепт приготування тушонки в банках. Продовжувати читання Смачна домашня тушонка з курки з перловкою на зиму в банках

Домашня тушонка з курки в мультиварці

Апетитна соковита тушонка з курячих чвертей, приготована в мультиварці за простим рецептом, легко складе конкуренцію тушонці із магазинного прилавка. ЇЇ плюс у тому, що рецепт готування не містить жодних жирів і консервантів. Продовжувати читання Домашня тушонка з курки в мультиварці

В’ялена куряча грудка – просте приготування в’яленої курки в домашніх умовах – рецепт з фото.

Існує дуже багато рецептів як зробити в’ялену курячу грудку в домашніх умовах. Взявши за основу один з них і проявивши трохи фантазії, я розробила власний оригінальний рецепт приготування в’яленої курки, вірніше, її філе.

Продовжувати читання В’ялена куряча грудка – просте приготування в’яленої курки в домашніх умовах – рецепт з фото.

Холодне копчення птиці (курка, качка, гусак і інші) в домашніх умовах.

Хочете зберегти надовго тушки такої домашньої птиці як качка, курка, гусак або індичка? Спробуйте закоптити їх на зиму в домашніх умовах методом холодного копчення. Цей метод простий і доступний, а копченості з птиці, приготовані по ньому, виходять ароматними, соковитими і смачними.

Продовжувати читання Холодне копчення птиці (курка, качка, гусак і інші) в домашніх умовах.

Хитрощі заморозки холодцю в морозилці

Холодець – це дуже смачна страва! Через те, що на його приготування потрібно дуже багато часу, готують холодець в домашніх умовах не так часто. У зв’язку з цим домашній холодець вважають святковим блюдом. Сьогодні я пропоную поговорити про те, чи можна заморозити холодець в морозилці. Продовжувати читання Хитрощі заморозки холодцю в морозилці