Куряча тушонка в духовці – це натуральна страва, яка ще і готується без додаткової стерилізації банок. Тому витративши мінімум часу та інгредієнтів, ви отримаєте дуже смачну заготовку з курки у власному соку. Продовжувати читання Домашня куряча тушонка в духовці
Інгредієнт для заготовки на зиму: М'ясо курки
Натуральна молочна варена ковбаса з курки – рецепт і приготування фаршированої вареної ковбаси в домашніх умовах.
Домашня “Молочна” ковбаса з м’яса курки – це дуже смачно. Звісно ж, на приготування доведеться витратити час, але воно точно того варте. Продовжувати читання Натуральна молочна варена ковбаса з курки – рецепт і приготування фаршированої вареної ковбаси в домашніх умовах.
Смачна домашня тушонка з курки з перловкою на зиму в банках
Домашня тушонка – це продукт, який завжди буде корисним, адже з нього можна приготувати безліч страв. І, на відміну від магазинної, в домашній буде максимум м’яса, а не жиру. Тому пропонуємо вам простий рецепт приготування тушонки в банках. Продовжувати читання Смачна домашня тушонка з курки з перловкою на зиму в банках
Домашня тушонка з курки в мультиварці
Апетитна соковита тушонка з курячих чвертей, приготована в мультиварці за простим рецептом, легко складе конкуренцію тушонці із магазинного прилавка. ЇЇ плюс у тому, що рецепт готування не містить жодних жирів і консервантів. Продовжувати читання Домашня тушонка з курки в мультиварці
В’ялена куряча грудка – просте приготування в’яленої курки в домашніх умовах – рецепт з фото.
Існує дуже багато рецептів як зробити в’ялену курячу грудку в домашніх умовах. Взявши за основу один з них і проявивши трохи фантазії, я розробила власний оригінальний рецепт приготування в’яленої курки, вірніше, її філе.
Холодне копчення птиці (курка, качка, гусак і інші) в домашніх умовах.
Хочете зберегти надовго тушки такої домашньої птиці як качка, курка, гусак або індичка? Спробуйте закоптити їх на зиму в домашніх умовах методом холодного копчення. Цей метод простий і доступний, а копченості з птиці, приготовані по ньому, виходять ароматними, соковитими і смачними.
Продовжувати читання Холодне копчення птиці (курка, качка, гусак і інші) в домашніх умовах.
Хитрощі заморозки холодцю в морозилці
Холодець – це дуже смачна страва! Через те, що на його приготування потрібно дуже багато часу, готують холодець в домашніх умовах не так часто. У зв’язку з цим домашній холодець вважають святковим блюдом. Сьогодні я пропоную поговорити про те, чи можна заморозити холодець в морозилці. Продовжувати читання Хитрощі заморозки холодцю в морозилці