Рецепт кров’яної ковбаси приготовленої в домашніх умовах з додаванням сала і спецій.

Кров’яна ковбаса – це цікава домашня м’ясна заготовка, яку можна зробити самостійно. Головне – мати потрібні інгредієнти. Зазвичай кров’яна ковбаса готується з додаванням в неї м’яса і гречаної або рисової каші, але для цього рецепту нам знадобиться тільки сало і спеції. Продовжувати читання Рецепт кров’яної ковбаси приготовленої в домашніх умовах з додаванням сала і спецій.

Домашній паштет з печінки в банках – простий рецепт як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах.

Печінковий паштет можна готувати не тільки, щоб зразу ж подавати на стіл. Також його можна закочувати в банках. Є простий рецепт приготування такої заготовки, яким ми з вами зараз поділимося. Продовжувати читання Домашній паштет з печінки в банках – простий рецепт як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах.

Смачний домашній кетчуп з яблуками і помідорами на зиму

Домашній кетчуп має право називатися смачним і корисним універсальним соусом. Цей рецепт має свою особливість: разом з традиційним набором овочів пропонуємо використати яблука, які додадуть приправі ніжну кислинку.

Продовжувати читання Смачний домашній кетчуп з яблуками і помідорами на зиму

Простий томатний кетчуп з яблуками і перцем на зиму

Томатний кетчуп – вельми популярний у всьому світі соус.  Вам недноразово хотілося приготувати саме свій домашній кетчуп, бо у магазинному частка томатів точно не велика. А ті кетчупи, що вироблені лише з томатів, на жаль, коштують не дешево.  Так у чому проблема, коли літній сезон  обдарував вас щедро помідорчиками?! Назбирайте на дачі чи купіть на ринку та й законсервуйте цю улюблену заготовку. Пропонуємо простий рецепт томатного кетчупу з яблуками і перцем, за яким ви щороку легко заготуєте дійсно томатний та корисний кетчуп. Ваша родина поїсть його до весни із великим задоволенням. Продовжувати читання Простий томатний кетчуп з яблуками і перцем на зиму

Домашній рецепт паштету з печінки – як зробити паштет зі свинячої печінки з м’ясом і цибулею в банках.

Цей печінковий паштет прекрасно підійде до святкового столу, як окрема страва, так і для оздоблення бутербродів. Готувати паштет з печінки, запропонованим чином, просто та легко, навіть, в домашніх умовах. Продовжувати читання Домашній рецепт паштету з печінки – як зробити паштет зі свинячої печінки з м’ясом і цибулею в банках.

Домашнє засолювання кільки, оселедця, салаки або як засолити рибу в домашніх умовах.

До гарніру з картопляного пюре, безсумнівно, найкращим доповненням стане солона риба. Але не завжди куплена рибка робить обід вдалим і приємним. Все може зіпсувати несмачно засолена магазинна риба. Тут на виручку прийде, пропонований нами, домашній рецепт засолювання такої риби як кілька, оселедець або салака. Продовжувати читання Домашнє засолювання кільки, оселедця, салаки або як засолити рибу в домашніх умовах.

Кров’яна ковбаса в домашніх умовах – простий рецепт як зробити кров’янку з печінки.

Кров’яна ковбаса для справжніх гурманів вже сама по собі делікатес. Але якщо в фарш додати печінку і м’ясо, то тут вже і найвибагливіші гурмани не зможуть відійти від столу не спробувавши хоч шматочок. Продовжувати читання Кров’яна ковбаса в домашніх умовах – простий рецепт як зробити кров’янку з печінки.

Домашня пісна вегетаріанська ковбаса з гороху – рецепт як зробити вегетаріанську ковбасу в домашніх умовах.

Пісна вегетаріанська ковбаса готується з найпростіших продуктів. При цьому, кінцевий продукт виходить дуже смачним і оригінальним, а приготувати її самостійно в домашніх умовах дуже просто. Продовжувати читання Домашня пісна вегетаріанська ковбаса з гороху – рецепт як зробити вегетаріанську ковбасу в домашніх умовах.

Як маринувати гриби на зиму в кислому маринаді без стерилізації.

Гриби в кислому маринаді готуються з будь-яких їстівних грибів. Головна умова для того, щоб їх можна було заливати кислою оцтовою заливкою – вони потрібні тільки дуже молоденькі. Якщо всі умови дотримані, то маринувати гриби на зиму можна і без стерилізації. Продовжувати читання Як маринувати гриби на зиму в кислому маринаді без стерилізації.

Як приготувати карбонад зі свинини або простий і смачний рецепт запеченої свинини.

Карбонад – це відомий всім своїм найніжнішим смаком і надзвичайною соковитістю м’ясний делікатес. Часто це слово вживають з буквою “т” – карбонат. І хоча так не правильно, все одно цей варіант найбільш вживаний. Тому, не дивуйтеся коли по тексту будете зустрічати подвійне написання слова. Але це ми трохи відволіклися, переходимо до суті – як приготувати карбонат зі свинини. Продовжувати читання Як приготувати карбонад зі свинини або простий і смачний рецепт запеченої свинини.