Багато кому подобається заготовка кабачкової ікри, що по смаку, як в магазині. Тому пропонуємо рецепт такої страви. Продовжувати читання Кабачкова ікра як в магазині: приготування ікри з борошном на зиму
Інгредієнт для заготовки на зиму: Мука
Домашні шпроти з річкової рибки
Шпроти можна не тільки купляти в магазині, а і робити самостійно. Це зовсім нескладно. Найважча частина роботи – чистка риби. А далі все готується по елементарному рецепту, який ми вам пропонуємо. Продовжувати читання Домашні шпроти з річкової рибки
Як зробити тушонку на зиму як бефстроганов – простий домашній рецепт тушонки з яловичини.
Тушонка у вигляді бефстроганов – це цікавий і простий варіант заготовки м’яса на зиму. Щоб приготувати таку тушонку треба інгредієнти, які є в кожному домі. Тож вам не доведеться витрачати багато часу на пошуки продуктів та саме приготування. А в результаті ви матимете дуже смачну страву з пікантним присмаком та ароматом.
Домашня тушонка з свинини – рецепт як зробити тушонку або смачний гуляш зі свинини на зиму.
Є багато різних варіантів тушонки, як класичних, так і дуже оригінальних. Ми пропонуємо рецепт тушонки зі свинини, з додаванням капусти. Це оригінальний варіант приготування класичної страви, який не потребує спеціальних інгредієнтів та помітних зусиль. Продовжувати читання Домашня тушонка з свинини – рецепт як зробити тушонку або смачний гуляш зі свинини на зиму.
Домашня тушонка з баранини з грибами – хороший рецепт як приготувати тушонку з баранини.
Цей рецепт – для поціновувачів соковитої смаженої баранини з ароматними грибами. Хіба не чудова ідея, приготувати в домашніх умовах дуже смачне бараняче м’ясо у вигляді консерви? Із грибочками і різними прянощами це буде ідеальна смакота! Продовжувати читання Домашня тушонка з баранини з грибами – хороший рецепт як приготувати тушонку з баранини.
Смажені гриби в панірувальних сухарях – оригінальний рецепт заготовки з грибів на зиму.
Є безліч способів, як заготовити гриби на зиму. Але в основному це маринування або соління. А я хочу розповісти, як зробити просту домашню заготовку з грибів, обсмажених в натертих на терці сухариках з додаванням яєць. Готується така заготовка легко, а виходить дуже смачною. Продовжувати читання Смажені гриби в панірувальних сухарях – оригінальний рецепт заготовки з грибів на зиму.
Свіжі відбивні зі свинини про запас – рецепт як приготувати відбивні і консервувати їх на зиму.
Свинячі відбивні котлети без кісток готуються з частини свинячої туші, яка називається вирізкою. Цей рецепт стане в нагоді тоді, коли такого м’яса у Вас багато і просту тушонку з нього робити шкода. Заготівля дозволить мати під рукою швидкі і смачні готові відбивні до будь-якого гарніру. Продовжувати читання Свіжі відбивні зі свинини про запас – рецепт як приготувати відбивні і консервувати їх на зиму.
Як заморозити бісквітний торт
Бісквітний торт – це справжня смакота, але його доводиться досить довго готувати. Тому щоб не витрачати час на приготування перед святом – просто заморозьте корж, приготований тоді, коли вам зручно. А потім зможете перемазати його сиропом та кремом за пару хвилин. Продовжувати читання Як заморозити бісквітний торт