Зазвичай, урожай ароматної вишні радує великими обсягами. Часу, щоб зайнятися її перероблюванням не дуже багато, тому що вже після перших 10-12 годин, після того як ягоди були зірвані з дерева, вони починають бродити. Проте господині встигають приготувати велику кількість компотів та варення, і задумуються, чим би ще таким цікавим та смачним здивувати своїх близьких. Сироп, мабуть, найідеальніший варіант у такому випадку. Ці ласощі прекрасно доповнять морозиво чи млинці. Сироп стане смачною основою для різних напоїв, а ще незамінним “помічником” під час просочування коржів для тортів.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Листя вишні
Солоні огірки в банках як в бочці без стерилізації
Раніше хрусткими солоними огірками могли смакувати лише ті, у кого був власний погріб. Адже вміли солити, а точніше квасити ці овочі, лише в бочках, які відправляли на зберігання в холодне місце. Кожна господиня мала особистий секрет, як квасити огірки, він передавався з покоління в покоління. Сучасні господарки, навпаки, зазвичай, не мають де зберігати велику бочку з солоними огірками, та й не в кожної з них збереглися бабусині рецепти. Але це не є перешкодою та приводом відмовитися від традиційних хрустких ласощів.
Продовжувати читання Солоні огірки в банках як в бочці без стерилізації
Маринуємо помідори без стерилізації
Мариновані помідори без стерилізації – це один з найпростіших та найшвидших способів приготування такої смачної заготовки. Ви витратите 45 хвилин і зможете зберігати помідорчики протягом 6-ти місяців. Продовжувати читання Маринуємо помідори без стерилізації
Смачні мариновані огірки з гвоздикою на зиму
Мариновані огірки з гвоздикою – це один з найпростіших та найсмачніших рецептів. І зараз ми ним з вами поділимося. Продовжувати читання Смачні мариновані огірки з гвоздикою на зиму
Хрусткі огірки-корнішони мариновані на зиму
Маленькі хрумкі огірочки корнішони – це одна з найсмачніших закусок. Такі огірки продаються в будь-якому магазині, але нащо платити більше, коли можна зробити їх самостійно. Зараз ми вам розкажемо простий рецепт приготування такої заготовки. Продовжувати читання Хрусткі огірки-корнішони мариновані на зиму
Мариновані огірки з лимонною кислотою на зиму
Мариновані огірки з лимонною кислотою – це дуже цікава заготовка з м’яким смаком. Її легко приготувати, оскільки для рецепту не потрібні ніякі особливі інгредієнти. Продовжувати читання Мариновані огірки з лимонною кислотою на зиму
Мариновані огірки в банках зі стерилізацією – рецепт як маринувати огірки на зиму.
Квашені огірки не усім людям до смаку. Інша справа – мариновані, вони мають більш витончений аромат спецій, хрусті й у міру тверді. Пропонуємо до вашої уваги простий рецепт домашньої огіркової консервації. Заготовлені таким способом огірочки, сподобаються вибагливим гурманам та не перебірливим членам вашої родини.
Холодне засолювання грибів на зиму – домашній рецепт як солити гриби холодним способом.
Солені гриби – це дуже смачно, тому пропонуємо вам простий рецепт засолювання грибів холодним способом. Продовжувати читання Холодне засолювання грибів на зиму – домашній рецепт як солити гриби холодним способом.
Як засолити огірки в бочці на зиму холодним способом – простий рецепт солоних огірків смачних і хрустких
Солені огірки – це неймовірно смачно. До того ж, рецепт засолювання в бочці зовсім нескладний. Треба лише знати деякі нюанси, про які ми зараз і розкажемо. Продовжувати читання Як засолити огірки в бочці на зиму холодним способом – простий рецепт солоних огірків смачних і хрустких
Домашня вишнева наливка на горілці – без кісточок, але з листям
Смачна домашня наливка – це набагато краще, ніж різні магазинні настоянки, в яких замість справжніх ягід – хімічні додатки, що шкодять шлунку. Тому якщо на свята ви хочете пригощати своїх друзів смачним, досить міцним алкоголем – пропонуємо простий рецепт вишневої наливки. Продовжувати читання Домашня вишнева наливка на горілці – без кісточок, але з листям