Як правильно сушити шипшину в домашніх умовах: сушка плодів, листя і квітів

Унікальність шипшини в тому, всі її частини (коріння, стебла, листя, квіти та, звичайно ж, плоди) дуже корисні. Хоча більшість звикла запасатися на зимний період лише плодами. Тому варто ознайомитись з тонкощами сушіння усіх складових шипшини, щоб скористатися можливістю зробити заготівлі для заварювання цілющого чаю.

Продовжувати читання Як правильно сушити шипшину в домашніх умовах: сушка плодів, листя і квітів

Сироп з шипшини: рецепти приготування шипшинового сиропу з різних частин рослини – плодів, пелюсток і листя

Шипшину цінують за її унікальність, яка полягає в тому, що всі її частини (коріння, гілки, листочки, квітки та, безперечно, плоди) багаті на корисні властивості. Найчастіше люди використовують шипшинові ягоди, для приготування кулінарних шедеврів та ліків. Майже в усіх аптеках продається дивовижне зілля – сироп шипшини. Саме про нього варто дізнатися якомога більше. Ознайомившись з добіркою рецептів шипшинового сиропу з різних частин рослини, кожен зможе знайти ідеальний спосіб приготування для себе.

Продовжувати читання Сироп з шипшини: рецепти приготування шипшинового сиропу з різних частин рослини – плодів, пелюсток і листя

Заморожена шипшина: питання і відповіді

Шипшина – це один з найкорисніших видів ягід, які допомагають від безлічі захворювань. Тому обов’язково треба робити заготовки цього продукту. Зараз ми розкажемо, як правильно заморожувати шипшину. Продовжувати читання Заморожена шипшина: питання і відповіді