Як засолити ікру сазана смачно – простий рецепт

Сазан досить велика риба. У наших водоймах зустрічаються особини вагою до 20 кг і до 1 метра в довжину. Досить одного сазана і на тиждень, навіть, велика родина буде забезпечена рибними стравами. Якщо як приготувати саму рибу все більш-менш зрозуміло, то як готувати ікру знають не всі. Ми звикли смажити ікру, але, набагато смачніша і корисніша солона ікра. Як солити ікру сазана ми зараз розглянемо. Продовжувати читання Як засолити ікру сазана смачно – простий рецепт

Компот з родзинок: 5 кращих рецептів приготування корисного напою – як зварити компот з сушеного винограду

Компоти, зварені з сушених фруктів, мають дуже насичений смак. Висока концентрація вітамінів в сухофруктах робить напій дуже корисним, як для дітей, так і для дорослих. Сьогодні ми зібрали для вас колекцію найпопулярніших рецептів з сушеного винограду. Продовжувати читання Компот з родзинок: 5 кращих рецептів приготування корисного напою – як зварити компот з сушеного винограду

Модрина: як зварити варення з шишок і хвої модрини на зиму – 4 варіанти приготування

В кінці весни природа дає нам не так багато можливостей для консервування. Ягід і фруктів ще немає. Саме час зайнятися корисними заготовками, які захистять нас взимку від застуд і вірусів. Що ж можна запасти наперед? Шишки! Сьогодні в нашій статті мова піде про варення, приготоване з модрини. Продовжувати читання Модрина: як зварити варення з шишок і хвої модрини на зиму – 4 варіанти приготування

Як зварити варення з манго – екзотичний рецепт варення з лимонним соком

Варення з манго варять в двох випадках: якщо ви купили недозрілі плоди або ж вони переспіли і ось-ось зіпсуються. Хоча, варення з манго виходить настільки смачним, що деякі спеціально купують екзотичні плоди саме для приготування варення. Манго є екзотичним фруктом, але готувати з нього варення нітрохи не складніше, ніж, до прикладу, варення з персиків. Продовжувати читання Як зварити варення з манго – екзотичний рецепт варення з лимонним соком

Варення з морошки: кращі рецепти приготування в домашніх умовах

Морошка – незвичайна ягода! Безумовно, вона дуже корисна, але головна її особливість в тому, що недозрілі ягоди мають червоний колір, а ті, які досягли потрібного рівня стиглості, стають помаранчевими. Недосвідчені ягідники, через незнання, цілком можуть зібрати морошку НЕ стиглу. Але ми впевнені, що на вашому столі опиняться тільки стиглі плоди. Продовжувати читання Варення з морошки: кращі рецепти приготування в домашніх умовах