Ківі важко назвати популярним фруктом, з якого часто готують заготівлі, як, наприклад, з малини, полуниці чи вишні. Але якщо приготувати смачний джем з цього екзотичного фрукта, то вдасться неабияк здивувати гостей і потішити смачними ласощами своїх рідних. Існує кілька перевірених способів варіння такого десерту. В цій статті йтиметься про рецепти, які мають найбільший попит серед господинь.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Лимонна цедра
Як приготувати березовий сік з родзинками – смачний газований напій
Березовий сік – це дуже смачний і корисний напій. А ще, з нього можна зробити газовану версію. Вона обов’язково сподобається як дітям, так і дорослим. Продовжувати читання Як приготувати березовий сік з родзинками – смачний газований напій
Мариновані груші на зиму – незвичайний рецепт як маринувати груші.
Цей незвичайний рецепт заготовки з груш з оцтом готувати легко, хоча і розтягнутий він за часом на два дні. Але справжніх любителів оригінального смаку це не злякає. Тим більше, що процес зовсім простий, а незвичайний смак маринованих груш – солодкий з кислинкою – урізноманітнить меню, здивує членів сім’ї і гостей. Продовжувати читання Мариновані груші на зиму – незвичайний рецепт як маринувати груші.
Старовинне варення з огірків з лимоном – як варити найдивніше варення на зиму.
Огірок здавна шанують як ідеальну закуску до будь-якого гарячого блюда і міцних напоїв. Він хороший і свіжим, і консервованим. Але цей рецепт заготовки з огірків на зиму бентежить своєю несподіваністю! Спробуйте зварити це незвичайне варення з огірків за старовинним рецептом. Продовжувати читання Старовинне варення з огірків з лимоном – як варити найдивніше варення на зиму.
Домашнє обліпихове варення з гарбузом – як зварити варення з обліпихи на зиму.
Роздумуєте, що зробити з обліпихи на зиму – пропоную приготувати корисне варення з обліпихи з гарбузом. Корисна домашня заготовка, приготована по цьому незвичайному рецепту, містить в собі дуже багато вітамінів і має дуже гарний, яскравий, насичений, сонячно-оранжевий колір. Продовжувати читання Домашнє обліпихове варення з гарбузом – як зварити варення з обліпихи на зиму.
Як приготувати мармелад з айви в домашніх умовах
Ось і осінь прийшла. А з нею достигає унікальний, причому дуже дешевий фрукт. Це айва. Багато хто не знає, що робити з урожаєм. Тим часом, заготовки на зиму з айви – це знахідка. Компоти, варення, джеми, начинки для пирогів і т.д. А як щодо десерту під назвою мармелад з айви без загусників? Продовжувати читання Як приготувати мармелад з айви в домашніх умовах
Мармелад з апельсинів: рецепти приготування в домашніх умовах
Апельсин – яскравий, соковитий і дуже ароматний фрукт. Домашній мармелад, приготовлений з апельсинів, неодмінно підніме вам настрій і задовольнить навіть найвишуканіші гастрономічні смаки. Продовжувати читання Мармелад з апельсинів: рецепти приготування в домашніх умовах
Пастила з червоної смородини в домашніх умовах на зиму: 7 найкращих рецептів з фото і відео – смачно, корисно і просто!
Тема солодких заготовок на зиму завжди актуальна. Особливо радує нас в морози і сльоту червона смородина. І не тільки своїм оптимістичним, що заряджає тільки на позитив, кольором. Вітамінчики, подані на стіл у вигляді ароматної пастили з легкою кислинкою, – це ж диво! Продовжувати читання Пастила з червоної смородини в домашніх умовах на зиму: 7 найкращих рецептів з фото і відео – смачно, корисно і просто!
Сироп з чорної бузини: рецепти приготування смачних ласощів з плодів і суцвіть бузини
Існує безліч сортів бузини, але основних різновидів дві: бузина червона і бузина чорна. Однак безпечні в кулінарних цілях плоди тільки чорної бузини. Ця рослина також має цілющі властивості. Сиропи, виготовлені з плодів і квітів чорної бузини, допомагають в боротьбі з простудними і вірусними захворюваннями, зміцнюють травний тракт і борються з «жіночими» хворобами. Продовжувати читання Сироп з чорної бузини: рецепти приготування смачних ласощів з плодів і суцвіть бузини
Повидло з чорносливу на зиму – рецепти повидла з свіжого та сушеного чорносливу
Чорнослив або угорка – це сорт сливи, який вирощується спеціально для сушіння. Також, чорносливом прийнято називати вже сушені плоди цієї рослини. Свіжі сливи мають приємний кисло-солодкий смак, а сушені плоди дуже ароматні і корисні. Сьогодні ми поговоримо про таку зимову заготівлю як повидло з чорносливу. Продовжувати читання Повидло з чорносливу на зиму – рецепти повидла з свіжого та сушеного чорносливу