Домашня сиров’ялена ковбаса з яловичини – як зробити ковбасу, рецепт з салом.

Сиров’ялена ковбаса з яловичини – це смачно і натурально. Тому якщо ви любите саме такий вид ковбаси – обов’язково варто приготувати її самостійно. До того ж, насправді це зовсім не важко. Продовжувати читання Домашня сиров’ялена ковбаса з яловичини – як зробити ковбасу, рецепт з салом.

Домашня варена ковбаса – це просто, або рецепт як зробити варену ковбасу в домашніх умовах

Варена ковбаса, яка продається в магазинах – це продукт, далекий від натурального. Тому якщо ви хочете їсти щось смачне, поживне та нешкідливе – пропонуємо рецепт домашньої вареної ковбаси. Продовжувати читання Домашня варена ковбаса – це просто, або рецепт як зробити варену ковбасу в домашніх умовах

Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – рецепт як зробити кров’янку.

До нинішнього часу ми не знаємо автора першої кров’яної ковбаси. Може це трапилося випадково – на цю тему цілі народи ведуть гарячі суперечки. Та, будемо щирі, що ці диспути нас не займають і просто визнаємо, що кров’янка – це смачно і корисно. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – рецепт як зробити кров’янку.

Рецепт кров’яної ковбаси в домашніх умовах “Особливий” – з рідкою кров’ю, м’ясом і спеціями, без каші.

Кров’яна ковбаса “особлива” за домашнім рецептом готується неодмінно зі свіжої крові, яка ще не встигла загуснути.  Продовжувати читання Рецепт кров’яної ковбаси в домашніх умовах “Особливий” – з рідкою кров’ю, м’ясом і спеціями, без каші.

Домашня сирокопчена ковбаса холодного копчення – рецепт сухої ковбаси називається просто: “Селянська”.

Домашня сирокопчена ковбаса, яку ви приготуєте за цим рецептом, має високі смакові якості і тривалий термін зберігання, який досягається завдяки холодному способу копчення. Свинячо-яловича ковбаса, поступово підсушуючись, стає тією класичною сухою ковбасою, яка має великий попит на ринку чи у магазині. Використовуйте її не тільки для подачі на святковий стіл, а й беріть із собою  на дачу та у походи. З цією ковбаскою виходять дуже смачні бутерброди для дітей, що беруть сніданки у школу. Продовжувати читання Домашня сирокопчена ковбаса холодного копчення – рецепт сухої ковбаси називається просто: “Селянська”.

Кров’яна ковбаса в домашніх умовах – простий рецепт як зробити кров’янку з печінки.

Кров’яна ковбаса для справжніх гурманів вже сама по собі делікатес. Але якщо в фарш додати печінку і м’ясо, то тут вже і найвибагливіші гурмани не зможуть відійти від столу не спробувавши хоч шматочок. Продовжувати читання Кров’яна ковбаса в домашніх умовах – простий рецепт як зробити кров’янку з печінки.

Рецепт яловичої ковбаси з картоплею або смачна варена домашня ковбаса з яловичини.

Пропоную простий рецепт, в якому докладно розказано як самостійно зробити домашню варену ковбасу з яловичини, ароматну і апетитну. Він простий в техніці приготування та забере у Вас зовсім мало часу. Продовжувати читання Рецепт яловичої ковбаси з картоплею або смачна варена домашня ковбаса з яловичини.

Як почистити кишки для домашньої ковбаси.

Той хто часто робить домашню ковбасу знає, що найсмачніша ковбаса виходить в натуральній оболонці, яко і є звичайні свинячі кишки. Їх можна купити на ринку або в супермаркеті, а можна заготовити про запас самостійно. Про те як зробити це правильно і піде далі мова. Продовжувати читання Як почистити кишки для домашньої ковбаси.

Домашня кров’яна ковбаса – ніжна і смачна. Приготування кров’яної ковбаси з вершками і яйцями.

Свій рецепт приготування кров’яної ковбаси має кожна господиня. Я пропоную приготувати ніжну і соковиту домашню кров’янку з додаванням вершків. Наскільки смачно це вийде – перевірте самі і напишіть під рецептом відгуки. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса – ніжна і смачна. Приготування кров’яної ковбаси з вершками і яйцями.

Домашня копчена ковбаса з гусака – як зробити копчену ковбасу з м’яса птиці в домашніх умовах.

Копчена ковбаса з гусака, а точніше, з його грудинки – у цінителів є справжнім делікатесом, який легко приготувати в домашній коптильні. Адже домашня ковбаса з м’яса птиці, навіть якщо вона копчена, все одно вважається дієтичною. Продовжувати читання Домашня копчена ковбаса з гусака – як зробити копчену ковбасу з м’яса птиці в домашніх умовах.