Огірки по-корейськи – це дуже цікава і пікантна заготовка, яка обов’язково сподобається любителям східної кухні. Адже в ній є гострота, ніжність і особлива смакова родзинка, отримана завдяки соєвому соусу та кунжуту. Продовжувати читання Огірки по-корейськи на зиму – з соєвим соусом і кунжутом
Інгредієнт для заготовки на зиму: Кунжут
Пастила з макухи: огляд найкращих рецептів приготування домашньої пастили з макухи
Після приготування різних соків часто лишається макуха. І її можна не викидати, а зробити з неї смачну пастилу. Ми розкажемо про технологію приготування солодощів на прикладі яблучної макухи, а в кінці приведемо рецепти пастили з інших фруктів. Продовжувати читання Пастила з макухи: огляд найкращих рецептів приготування домашньої пастили з макухи
Пастила з лохини: кращі рецепти приготування пастили з лохини в домашніх умовах
Лохина (рос. голубика) росте поблизу боліт, на торфовищах і в низинах річок. Ця кисло-солодка ягода має темно-синій колір з сизим відливом. На відміну від чорниці, сік у лохини світлого кольору, а м’якоть з зеленуватим відтінком. Продовжувати читання Пастила з лохини: кращі рецепти приготування пастили з лохини в домашніх умовах