Аджика – це одна з найпопулярніших приправ, яку використовують на різних кухнях. Існує дуже багато варіантів рецептів такого соусу, але ми пропонуємо вам класичний. Це – сира абхазька аджика, яка має неймовірно насичений пікантний смак. Продовжувати читання Аджика абхазька, справжня сира аджика, рецепт приготування – класичний
Інгредієнт для заготовки на зиму: Кумін (зіра)
Натуральна молочна варена ковбаса з курки – рецепт і приготування фаршированої вареної ковбаси в домашніх умовах.
Домашня “Молочна” ковбаса з м’яса курки – це дуже смачно. Звісно ж, на приготування доведеться витратити час, але воно точно того варте. Продовжувати читання Натуральна молочна варена ковбаса з курки – рецепт і приготування фаршированої вареної ковбаси в домашніх умовах.
В’ялена куряча грудка – просте приготування в’яленої курки в домашніх умовах – рецепт з фото.
Існує дуже багато рецептів як зробити в’ялену курячу грудку в домашніх умовах. Взявши за основу один з них і проявивши трохи фантазії, я розробила власний оригінальний рецепт приготування в’яленої курки, вірніше, її філе.