Як правильно зберігати кров для кров’янки

Кров відноситься до продуктів, які зберігати взагалі не можна. Вона швидко реагує та вступає у взаємодію навіть з незначним забрудненням із зовнішнього середовища. Продовжувати читання Як правильно зберігати кров для кров’янки

Простий рецепт сальтисону з крові – як приготувати оригінальний домашній свинячий сальтисон.

З свинячої або яловичої крові можна приготувати не тільки традиційну домашню кров’яну ковбасу. Спробуйте по моєму простому сімейному рецепту приготувати дуже смачний сальтисон з сирої свинячої або яловичої крові. Продовжувати читання Простий рецепт сальтисону з крові – як приготувати оригінальний домашній свинячий сальтисон.

Рецепт кров’яної ковбаси приготовленої в домашніх умовах з додаванням сала і спецій.

Кров’яна ковбаса – це цікава домашня м’ясна заготовка, яку можна зробити самостійно. Головне – мати потрібні інгредієнти. Зазвичай кров’яна ковбаса готується з додаванням в неї м’яса і гречаної або рисової каші, але для цього рецепту нам знадобиться тільки сало і спеції. Продовжувати читання Рецепт кров’яної ковбаси приготовленої в домашніх умовах з додаванням сала і спецій.

Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – рецепт як зробити кров’янку.

До нинішнього часу ми не знаємо автора першої кров’яної ковбаси. Може це трапилося випадково – на цю тему цілі народи ведуть гарячі суперечки. Та, будемо щирі, що ці диспути нас не займають і просто визнаємо, що кров’янка – це смачно і корисно. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – рецепт як зробити кров’янку.

Рецепт кров’яної ковбаси в домашніх умовах “Особливий” – з рідкою кров’ю, м’ясом і спеціями, без каші.

Кров’яна ковбаса “особлива” за домашнім рецептом готується неодмінно зі свіжої крові, яка ще не встигла загуснути.  Продовжувати читання Рецепт кров’яної ковбаси в домашніх умовах “Особливий” – з рідкою кров’ю, м’ясом і спеціями, без каші.

Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – як приготувати кров’яну ковбасу з кашею в домашніх умовах.

Кров’яна ковбаса – це популярна українська страва. Тому ділимося її рецептом. Можливо, він стане вам в нагоді. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – як приготувати кров’яну ковбасу з кашею в домашніх умовах.

Кров’яна ковбаса в домашніх умовах – простий рецепт як зробити кров’янку з печінки.

Кров’яна ковбаса для справжніх гурманів вже сама по собі делікатес. Але якщо в фарш додати печінку і м’ясо, то тут вже і найвибагливіші гурмани не зможуть відійти від столу не спробувавши хоч шматочок. Продовжувати читання Кров’яна ковбаса в домашніх умовах – простий рецепт як зробити кров’янку з печінки.

Кров’яний хліб – приготування смачного кров’яного хліба в духовці.

Смачний домашній кров’яний хліб запікають у духовці в підходящому глибокому посуді. Форма для запікання може бути будь-якою. Смак готового виробу дуже сильно нагадує кров’яну ковбасу, але приготувати його легше хоча б з тієї причини, що не потрібно наповнювати кишки. А саме ця процедура для багатьох стає дуже важкою і стомлюючою задачею. Продовжувати читання Кров’яний хліб – приготування смачного кров’яного хліба в духовці.

Домашня кров’янка консервована в банках – незвичайний рецепт кров’яної ковбаси без кишок.

Кров’яна ковбаса зазвичай не піддається консервації – заготівля призначена для вживання її в свіжому вигляді. Консервація ж призводить до швидкого псування ковбаси, так як разом з фаршем доводиться закочувати і кишкову оболонку, яка не витримує тривалого зберігання. Продовжувати читання Домашня кров’янка консервована в банках – незвичайний рецепт кров’яної ковбаси без кишок.

Домашня кров’яна ковбаса – ніжна і смачна. Приготування кров’яної ковбаси з вершками і яйцями.

Свій рецепт приготування кров’яної ковбаси має кожна господиня. Я пропоную приготувати ніжну і соковиту домашню кров’янку з додаванням вершків. Наскільки смачно це вийде – перевірте самі і напишіть під рецептом відгуки. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса – ніжна і смачна. Приготування кров’яної ковбаси з вершками і яйцями.