Аджика абхазька, справжня сира аджика, рецепт приготування – класичний

Аджика – це одна з найпопулярніших приправ, яку використовують на різних кухнях. Існує дуже багато варіантів рецептів такого соусу, але ми пропонуємо вам класичний. Це  – сира абхазька аджика, яка має неймовірно насичений пікантний смак. Продовжувати читання Аджика абхазька, справжня сира аджика, рецепт приготування – класичний

Помідори, мариновані з тархуном на зиму в банках

Консервація помідорів – це одна з найпопулярніших зимових заготовок. Але багатьом вже набридли усім звичні стандартні помідори з перцем. Тому пропонуємо вам оригінальний рецепт помідорів. Продовжувати читання Помідори, мариновані з тархуном на зиму в банках

Огірки консервовані на зиму без оцту і стерилізації – подвійна заливка.

Цей рецепт консервованих огірків без оцту і стерилізації, в якому використовується подвійна заливка, сподобається багатьом господиням. Смачні огірочки підійдуть взимку і в салат, і хоч з яким гарніром. Заготовки з огірків, де консервантом є тільки сіль, вживати дуже здорово і корисно.

Продовжувати читання Огірки консервовані на зиму без оцту і стерилізації – подвійна заливка.

Гаряче засолювання грибів на зиму – як солити гриби гарячим способом в банках або іншій ємності для соління.

Засолка гарячим способом будь-яких грибів дозволяє отримати смачний продукт, який дуже добре зберігається в бочках або банках. При цьому, при такому способі заготовки гриби не вимагають додаткової стерилізації. Продовжувати читання Гаряче засолювання грибів на зиму – як солити гриби гарячим способом в банках або іншій ємності для соління.

Гриби мариновані на зиму, рецепт приготування яких називається просто – варка в маринаді.

Такий спосіб приготування як варка в маринаді використовується для маринування будь-яких грибів. В результаті такої простої теплової обробки грибочки просочуються спеціями і стають пікантними. Продовжувати читання Гриби мариновані на зиму, рецепт приготування яких називається просто – варка в маринаді.

Як приготувати “сир” з ягід обліпихи і гарбуза або смачний домашній “сир” плодово-ягідний.

Користь і гарбуза і обліпихи безумовна. А якщо овоч і ягоду об’єднати в одне – вийде вітамінний феєрверк. Смачний і оригінальний за смаком. Заготовивши такий “сир” на зиму, ви урізноманітните харчування, зарядите організм корисними мікроелементами. Ні тривалого стояння біля плити, ні якихось особливих навичок приготування гарбузово-обліпиховий “сир” не зажадає. Продовжувати читання Як приготувати “сир” з ягід обліпихи і гарбуза або смачний домашній “сир” плодово-ягідний.

Кабачки мариновані в соку буряка і яблук: незвичайний рецепт маринаду – смачна і оригінальна заготовка на зиму з кабачків.

Ви можете приготувати кабачки мариновані в соку буряка і яблук, якщо любите взимку поласувати заготовками з кабачків, а всі рецепти, за якими Ви закривали раніше, вже трохи приїлися. Спробуйте зробити цю незвичайну заготовку, родзинкою якої стане маринад з червоного соку буряка і яблучного соку. Не розчаруєтеся. До того ж, приготувати такі мариновані кабачки – простіше нікуди. Продовжувати читання Кабачки мариновані в соку буряка і яблук: незвичайний рецепт маринаду – смачна і оригінальна заготовка на зиму з кабачків.