Коли мова йде про національні страви, багато хто приписує собі винахід тієї чи іншої страви. І з ними не посперечаєшся, адже, іноді не просто відшукати першоджерело. Така ж історія і з таркінськім перцем. Багато хто чув цю назву, але що таке «таркінській перець», ніхто не знає. Продовжувати читання Як солити таркінській перець на зиму
Інгредієнт для заготовки на зиму: Корінь селери
Як сушити селеру в домашніх умовах: сушимо коріння, стебла і листя селери
Селера – це чудові натуральні прянощі, які додають до різних страв: супів, м’яса, риби. В кулінарії використовуються різні частини селери і зараз ми розкажемо, як правильно сушити коріння, стебла, листя. Продовжувати читання Як сушити селеру в домашніх умовах: сушимо коріння, стебла і листя селери