Корінь пастернаку: корисні властивості і шкода рослини пастернак, як виглядає і як приготувати на зиму.

Пастернак – це цікава та смачна рослина, яку часто використовують в якості додатку до різних страв. Продовжувати читання Корінь пастернаку: корисні властивості і шкода рослини пастернак, як виглядає і як приготувати на зиму.

Смачна турша з баклажанів і квасолі – домашній рецепт закуски з баклажанів на зиму.

Турша з баклажанів і квасолі – смачна гостра закуска. Приготована за цим рецептом, вона відмінно збереже на зиму корисні властивості цих дивовижних овочів. Ця страва сподобається любителям гострих пікантних солінь. Кислувато-гострий смак і запаморочливо апетитний запах буде утримувати всіх за столом, поки блюдо з туршею не спорожніє. Продовжувати читання Смачна турша з баклажанів і квасолі – домашній рецепт закуски з баклажанів на зиму.

Смажені баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах або як консервувати смачний салат з баклажанів з овочами.

Пропоную приготувати консервовані смажені баклажани з овочами – домашній рецепт смачної закуски з баклажанів. Рецепт дуже простий і дуже дуже смачний. У нашій родині його люблять навіть більше ніж баклажани з часником. Продовжувати читання Смажені баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах або як консервувати смачний салат з баклажанів з овочами.

Фаршировані патисони з болгарським перцем мариновані на зиму – смачний рецепт маринованої заготовки з патисонів.

Закуска з тарілчастого гарбуза – саме так правильніше називають патисон. Приготоване за цим рецептом асорті з патисонами – це відмінне доповнення до будь-якого гарячого блюда. За своїми смаковими якостями квашені з корінням патисони можуть з успіхом позмагатися з улюбленими всіма солоними огірочками. Секрет криється в дивовижній здатності патисонів вбирати в свою м’якоть різні запахи. Продовжувати читання Фаршировані патисони з болгарським перцем мариновані на зиму – смачний рецепт маринованої заготовки з патисонів.