Як заморозити кінзу на зиму в морозилці – способи заморозки коріандра в домашніх умовах

Цю ароматну пряну зелень люди використовують у кулінарії вже більше 3-х тисяч років. До нашого часу дійшли пам’ятки про вирощування рослини для стародавньої египетської кухні. В Україні її знають, як кінзу або коріандр. У інших країнах вона має різні назви, але так само шанується за кількість корисних речовин та пряний аромат. Деякі господині засушують кінзу, щоб мати цю рослину холодної пори року. Та, ви ж розумієте, вигляд і смак у засушеної вже не такий гарний. Тому саме заморожування якнайкраще збереже усі вітаміни та яскравий зелений колір. Продовжувати читання Як заморозити кінзу на зиму в морозилці – способи заморозки коріандра в домашніх умовах

Аджика абхазька, справжня сира аджика, рецепт приготування – класичний

Аджика – це одна з найпопулярніших приправ, яку використовують на різних кухнях. Існує дуже багато варіантів рецептів такого соусу, але ми пропонуємо вам класичний. Це  – сира абхазька аджика, яка має неймовірно насичений пікантний смак. Продовжувати читання Аджика абхазька, справжня сира аджика, рецепт приготування – класичний

Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо

В’ялене м’ясо – це дуже смачна закуска. Але якщо купляти його в магазині, є ризик, що в ньому будуть хімічні домішки. Тому варто приготувати його самостійно. М’ясо бажано в’ялити в холодну пору року, коли на вулиці і в приміщенні прохолодно. Воно готується просто, але процес приготування досить тривалий і вимагає витримки, щоб не спробувати його завчасно. Продовжувати читання Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо

Кетчуп з червоної аличі на зиму

Кетчуп можна робити не тільки з томатів. Наприклад, дуже смачний та цікавий соус виходить з червоної аличі. Саме цим рецептом ми з вами зараз і поділимося. Продовжувати читання Кетчуп з червоної аличі на зиму

Ковбаски мисливські – приготування в домашніх умовах мисливських ковбасок.

З копченим ароматом, мисливські ковбаски власного приготування, не йдуть ні у яке порівняння з покупними в магазинах. Якщо ви навчитеся самостійно їх готувати, будете робити це якнайчастіше на усі свята для членів своєї сім’ї та для найкращих друзів. І будете обдаровані купою компліментів, бо усі відчують смак справжньої домашньої ковбаси. Найбільшою перевагою м’ясних ковбасок є те, що вони не містять штучних смакових добавок, тільки м’ясо та приправи. Продовжувати читання Ковбаски мисливські – приготування в домашніх умовах мисливських ковбасок.

Як солити річкову рибу: щуку, жереха, голавля, язя “під лососину” або “під червону рибу” в домашніх умовах.

Будь-яку рибу можна засолити вдома. Це зовсім не так важко, як може здатися на перший погляд. Адже цей процес не потребує якихось особливих знань чи умінь. Достатньо просто розбиратися в деяких простих нюансах, про які ми вам зараз і розкажемо.
Продовжувати читання Як солити річкову рибу: щуку, жереха, голавля, язя “під лососину” або “під червону рибу” в домашніх умовах.

Домашня сирокопчена ковбаса холодного копчення – рецепт сухої ковбаси називається просто: “Селянська”.

Домашня сирокопчена ковбаса, яку ви приготуєте за цим рецептом, має високі смакові якості і тривалий термін зберігання, який досягається завдяки холодному способу копчення. Свинячо-яловича ковбаса, поступово підсушуючись, стає тією класичною сухою ковбасою, яка має великий попит на ринку чи у магазині. Використовуйте її не тільки для подачі на святковий стіл, а й беріть із собою  на дачу та у походи. З цією ковбаскою виходять дуже смачні бутерброди для дітей, що беруть сніданки у школу. Продовжувати читання Домашня сирокопчена ковбаса холодного копчення – рецепт сухої ковбаси називається просто: “Селянська”.

Домашня ікра з гарбуза на зиму – незвичайний рецепт заготовки з гарбуза з яблуками.

Ікру можна готувати з різних овочів. Наприклад, з гарбуза. Пропонуємо вам дуже простий та смачний рецепт приготування ікри з гарбуза та яблук. Продовжувати читання Домашня ікра з гарбуза на зиму – незвичайний рецепт заготовки з гарбуза з яблуками.

Смачні кабачки по-корейськи на зиму

Кабачки по-корейськи – це гостренький і дуже смачний салат, який буде чудовим доповненням як до повсякденних, так і до святкових страв. Продовжувати читання Смачні кабачки по-корейськи на зиму

Мариновані кабачки на зиму – особливий рецепт заготовки: кабачки з буряком.

Мариновані кабачки з буряком, точніше – буряковим соком, приготовані за цим особливим рецептом, відрізняються своєрідним оригінальним смаком і красивим видом. Сік червоного буряка надає їм красивий відтінок, а, завдяки зазначеним в рецепті спеціям, заготівля з кабачків набуває дивовижного аромату. Продовжувати читання Мариновані кабачки на зиму – особливий рецепт заготовки: кабачки з буряком.