Квашена капуста з кмином і морквою на зиму

Капуста квашена з морквою і кмином – це дуже простий і смачний рецепт. Вам знадобиться мінімум часу та інгредієнтів для приготування. Продовжувати читання Квашена капуста з кмином і морквою на зиму

Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо

В’ялене м’ясо – це дуже смачна закуска. Але якщо купляти його в магазині, є ризик, що в ньому будуть хімічні домішки. Тому варто приготувати його самостійно. М’ясо бажано в’ялити в холодну пору року, коли на вулиці і в приміщенні прохолодно. Воно готується просто, але процес приготування досить тривалий і вимагає витримки, щоб не спробувати його завчасно. Продовжувати читання Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо

Холодне засолювання грибів на зиму – домашній рецепт як солити гриби холодним способом.

Солені гриби – це дуже смачно, тому пропонуємо вам простий рецепт засолювання грибів холодним способом. Продовжувати читання Холодне засолювання грибів на зиму – домашній рецепт як солити гриби холодним способом.

Як приготувати сальтисон зі свинячої голови і ніжок в шлунку в домашніх умовах.

Сальтисон – це цікава страва, яку обов’язково оцінять любителі м’яса. Пропонуємо вам простий рецепт приготування. Продовжувати читання Як приготувати сальтисон зі свинячої голови і ніжок в шлунку в домашніх умовах.

Домашня суха ковбаса “луканка болгарська” – простий рецепт як зробити суху ковбасу в домашніх умовах.

Домашня ковбаса – це смачно. До того ж, в ній точно нема ніяких хімічних з’єднань та речовин, які можуть нашкодити організму. Пропонуємо вам традиційний болгарський рецепт сухої ковбаси – луканки, яку можна приготувати вдома. Продовжувати читання Домашня суха ковбаса “луканка болгарська” – простий рецепт як зробити суху ковбасу в домашніх умовах.

Рецепт кров’яної ковбаси приготовленої в домашніх умовах з додаванням сала і спецій.

Кров’яна ковбаса – це цікава домашня м’ясна заготовка, яку можна зробити самостійно. Головне – мати потрібні інгредієнти. Зазвичай кров’яна ковбаса готується з додаванням в неї м’яса і гречаної або рисової каші, але для цього рецепту нам знадобиться тільки сало і спеції. Продовжувати читання Рецепт кров’яної ковбаси приготовленої в домашніх умовах з додаванням сала і спецій.

Як засолити дрібну рибу в домашніх умовах – простий рецепт пряного засолювання дрібної риби.

Популярна дрібна рибка стане ще доступнішою, якщо ви, скориставшись нашим простим рецептом приготування, засолите її самостійно. Для солоної рибної страви можна брати кільку, тюльку, хамсу і багато інших дрібних мешканців річки чи моря. Нема проблем, якщо раніше ви нічого не засолювали, адже  описаний нижче процес посолу вельми простий. Якщо є бажання мати свою солоненьку рибку, то з етапами створення смачненького кулінарного шедевра вам буде дійсно легко  впоратись.

Продовжувати читання Як засолити дрібну рибу в домашніх умовах – простий рецепт пряного засолювання дрібної риби.

Смачний овочевий сир з фізалісу – корисний рецепт на зиму

Це проста та смачна домашня заготовка, яка буде оригінальним доповненням до вашого столу. Тому тим, хто ще не пробував овочевий сир – рекомендуємо його приготувати. Продовжувати читання Смачний овочевий сир з фізалісу – корисний рецепт на зиму

Солоне сало в розсолі з часником – оригінальний рецепт як засолити смачне сало в розсолі.

Апетитний шматочок свіжого сала на скоринці бездріжджового хліба – корисний й поживний початок нового дня. Хтось любить не товсте з прожилками сальце, а хтось – суцільно біле товсте і м’яке.  Чи багато рецептів з додаванням сала ми знаємо?  Елементарний – це той, що із засолюванням.  Давайте його удосконалимо, щоб сало із м’ясною прослойкою чи без неї було ще смачніше та пікантніше. До вашої уваги домашній рецепт сала у розсолі із додаванням прянощів. Продовжувати читання Солоне сало в розсолі з часником – оригінальний рецепт як засолити смачне сало в розсолі.

Рецепт кров’яної ковбаси в домашніх умовах “Особливий” – з рідкою кров’ю, м’ясом і спеціями, без каші.

Кров’яна ковбаса “особлива” за домашнім рецептом готується неодмінно зі свіжої крові, яка ще не встигла загуснути.  Продовжувати читання Рецепт кров’яної ковбаси в домашніх умовах “Особливий” – з рідкою кров’ю, м’ясом і спеціями, без каші.