Висока ціна на солону кету не гарантує гарну якість цієї делікатесної риби. Щоб більше уникнути розчарування, засоліть кету самі. Це дуже просто, і мабуть, найскладніше в цьому рецепті – вибір риби. Продовжувати читання Як солити кету семужним послом
Інгредієнт для заготовки на зиму: Кета
Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети
Всі ми дуже любимо слабосолону червону рибу. Шматок на 150-200 грам можна купити практично в будь-якому магазині, але кращий варіант – домашнє засолювання. Сьомга смачна, але багатьом не по кишені, а горбуша практично не містить жирових прошарків, що робить її сухуватою. Вихід є: оптимальний варіант – кета. У цій статті ви знайдете багато різноманітних способів засолу кети в домашніх умовах. Вибір за вами! Продовжувати читання Як засолити кету в домашніх умовах – 7 найпопулярніших способів приготування малосольної кети