Пікантний кисло-солодкий яблучний соус до м’яса або риби на зиму

Яблука є універсальним фруктом, який залюбки використовується для зимових заготівель. Господині роблять з них варення, повидло, компоти, соки, додають в аджику. Крім цього вони можуть стати основою для дуже смачного, трохи гострого та пікантного яблучного соусу з карі.

Продовжувати читання Пікантний кисло-солодкий яблучний соус до м’яса або риби на зиму

Мариновані огірки з карі і цибулею на зиму – як маринувати огірки в банках

Гостро-солодкі мариновані огірочки – це дуже смачна закуска, яку можна легко і швидко приготувати. Таку консервацію обов’язково треба мати в домі, щоб доповнити зимовий стіл чимось цікавим та смачним. Продовжувати читання Мариновані огірки з карі і цибулею на зиму – як маринувати огірки в банках

Рецепт маринованої капусти з часником, карі і хмелі-сунелі – як просто маринувати капусту в банці.

Пропонуємо новий рецепт маринованої капусти тим, кому так подобаються страви із цього корисного овочу. Адже, капуста, це – кулінарна королева на вашому столі, і вона ніколи не набридає та містить величезну кількість потрібних вітамінів та мікроелементів.  Якщо додати до капусти часничок, карі і хмелі-сунелі, то вийде приємно хрустка й пряна заготовка. Кисло-солодкий присмак закуски буде ще кращим, якщо  зверху ще полити свіженькою олією. А приготувати мариновану капусту таким способом – простіше простого! Продовжувати читання Рецепт маринованої капусти з часником, карі і хмелі-сунелі – як просто маринувати капусту в банці.

Смачний маринований перець на зиму по-восточному

Щороку я мариную солодкий перець і милуюся тим, як він світиться зсередини. Цей простий домашній рецепт оцінить той, хто любить прянощі і екзотичні нотки в звичній їжі. Плоди проходять короткочасну термічну обробку і повністю зберігають свій колір, особливий тонкий смак і запах. А відтінки спецій, що розкриваються поступово, здивують найвибагливішого гурмана. Продовжувати читання Смачний маринований перець на зиму по-восточному