Домашнє засолювання кільки, оселедця, салаки або як засолити рибу в домашніх умовах.

До гарніру з картопляного пюре, безсумнівно, найкращим доповненням стане солона риба. Але не завжди куплена рибка робить обід вдалим і приємним. Все може зіпсувати несмачно засолена магазинна риба. Тут на виручку прийде, пропонований нами, домашній рецепт засолювання такої риби як кілька, оселедець або салака. Продовжувати читання Домашнє засолювання кільки, оселедця, салаки або як засолити рибу в домашніх умовах.

Домашня докторська ковбаса – рецепт і склад класичний, по ГОСТу.

Приготування класичної докторської ковбаси в домашніх умовах, якщо дотримується технологія виробництва варених ковбас, під силу будь якій акуратній і терплячій господині. Для всіх, хто прагне годувати своїх близьких здорово, якісно і смачно я викладаю рецепт класичної «Докторської» ковбаси, розроблений ще в далекому 1936 році. Продовжувати читання Домашня докторська ковбаса – рецепт і склад класичний, по ГОСТу.

Сухе засолювання сала з часником і спеціями – як правильно солити сало сухим способом.

Пропоную господаркам приготувати в домашніх умовах дуже смачне сало способом, який називається – сухий посол. Засолювання будемо робити з додаванням різних прянощів та часнику. Відразу зауважимо для тих, хто не любить часник, при бажанні, його можна просто виключити з рецепту, що, в принципі, не позначиться на якості засолювання. Продовжувати читання Сухе засолювання сала з часником і спеціями – як правильно солити сало сухим способом.

Консервований гарбуз в яблучному соку – рецепт апетитної домашньої заготовки з гарбуза на зиму з додаванням прянощів.

Така домашня заготовка з стиглої помаранчевої м’якоті гарбуза в заливці з ароматного яблучного соку з пряним імбиром або кардамоном, виходить запашна і вітамінна. А готується гарбуз в соці з яблук дуже просто. Продовжувати читання Консервований гарбуз в яблучному соку – рецепт апетитної домашньої заготовки з гарбуза на зиму з додаванням прянощів.

Смачний джем з аличі без кісточок на зиму

Пропонований в цьому рецепті джем з аличі виходить не приторний, густої консистенції, має легку кислинку. Кардамон додає заготівлі благородства і додає приємний, ледь відчутний аромат. Якщо ви ласун, то в процесі варіння джему потрібно просто додати трохи більше цукру. Продовжувати читання Смачний джем з аличі без кісточок на зиму