Мариноване овочеве асорті з помідорів, огірків, моркви та капусти

Смачне мариноване овочеве асорті дуже ошатно виглядає на столі, нагадуючи про сонячне літо і різноманіття овочів. Зробити таку заготовку на зиму нескладно, а відсутність чітких пропорцій дає можливість маринувати будь-які овочі, коренеплоди і навіть цибулю. Використовувати можна банки різного об’єму. Вибір обсягу залежить від наявних інгредієнтів і зручності вживання. Продовжувати читання Мариноване овочеве асорті з помідорів, огірків, моркви та капусти

Малосольна капуста – прості рецепти і незвичайні смаки

Іноді малосольну капусту називають «квашеною», але, це дещо не так. За старих часів, коли сіль була дефіцитом, капусту квасили без солі. Її дрібно шаткували, укладали в бочки упереміш з часником і гарненько трамбували, до появи соку. Продовжувати читання Малосольна капуста – прості рецепти і незвичайні смаки