Приготувати солодкий маринований перець фарширований капустою на зиму варто, не дивлячись на те, що це і не найпростіший рецепт заготовки. Але, придбавши певні навички, будь-яка господиня зможе легко приготувати його в домашніх умовах. Тим більше, що смак цієї заготовки з перцю взимку дозволить Вам в повній мірі оцінити і насолодитися дарами літа. Продовжувати читання Солодкий маринований перець фарширований капустою і морквою – рецепт заготовки з перцю болгарського на зиму.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Капуста білокачанна
Капуста маринована по-корейськи – справжній рецепт маринованої капусти з буряком, часником і морквою (з фото).
Варіантів приготування різних маринованих овочів по-корейськи дуже багато. Хочу поділитися з господинями дуже простим домашнім рецептом приготування маринованої капусти “Пелюстки” з додаванням моркви, часничку і буряка, за традиційним корейським рецептом. Продовжувати читання Капуста маринована по-корейськи – справжній рецепт маринованої капусти з буряком, часником і морквою (з фото).
Білокачанна капуста маринована з буряком по-грузинськи
Ну хіба можна встояти перед яскраво-рожевою маринованою капустою, яка при укусі піддається з легким хрускотом, наповнюючи організм насиченим пряним ароматом спецій? Спробуйте приготувати на зиму, використовуючи цей рецепт з покроково зробленими фото, красиву і смачну капусту по-грузинськи і, поки ця смачна закуска НЕ буде з’їдена, до іншої заготовленої на зиму капусти, ваша сім’я точно не перейде. Продовжувати читання Білокачанна капуста маринована з буряком по-грузинськи
Квашена капуста по-болгарськи – рецепт домашньої заготовки або смачне і корисне овочеве асорті на зиму.
Квашену капусту, приготовлену таким чином я спробувала на відпочинку в Болгарії і одна місцева жителька із задоволенням поділилася зі мною своїм рецептом домашньої заготовки капусти на зиму. Приготувати це смачне і корисне овочеве асорті на зиму зовсім не складно. Потрібно тільки Ваше бажання і прохолодне місце для зберігання бочок з заготівлею.
Маринована капуста по-грузинськи – як маринувати капусту з буряком. Простий рецепт закуски красивої і смачної.
Капуста по-грузинськи, виходить досить гострою, але при цьому, хрусткою і дуже смачною. Буряк надає маринованій капусті яскравого забарвлення, а спеції – багатий смак і аромат. Продовжувати читання Маринована капуста по-грузинськи – як маринувати капусту з буряком. Простий рецепт закуски красивої і смачної.
Капуста білокачанна: користь і шкода для організму, опис, склад і характеристика. Які вітаміни і калорії в капусті білокачанній.
Капуста білокачанна це городня культура, поширена в усіх країнах світу. Вирощувати її можна практично скрізь. У 100 гр капусти тільки 27 ккал. Вона має багато вітамінів і мінералів.
Як заморозити капусту на зиму: всі способи і сорти
Всі ми звикли їсти взимку квашену капусту. Це дійсно смачно, але ж іноді так хочеться зробити салат зі свіжої, або додати її в борщ. І саме для таких випадків варто заморожувати свіжу капусту. Зараз ми розкажемо вам, як заморозити різні сорти капусти, аби вона добре і довго зберігалася та залишилася дуже смачною. Продовжувати читання Як заморозити капусту на зиму: всі способи і сорти
Смачна квашена капуста – швидкий рецепт приготування
Цей рецепт швидкої квашеної капусти мені розповіли, коли я була в гостях і продегустувала її. Мені вона так сподобалася, що я вирішила теж так засолити. Виявилося, що звичайну білокачанну капусту дуже швидко можна зробити смачною і хрусткою. Продовжувати читання Смачна квашена капуста – швидкий рецепт приготування
Дуже смачна класична квашена капуста на зиму
«Хороша капустка, російська закуска: і подати не соромно, і з’їдять – не шкода!» – говорить народна мудрість. Але щоб і справді не соромно було подати до столу це традиційне частування, квасити будемо за перевіреним класичним рецептом, саме так, як це споконвіку робили наші бабусі. Продовжувати читання Дуже смачна класична квашена капуста на зиму
Капуста маринована з буряком і морквою швидкого приготування в банках
Смачна хрустка капуста рожевого кольору, маринована з буряком і морквою – це проста і корисна прикраса столу. Її можна подати до будь-якого гарніру або використовувати в салатах. Приємний рожевий відтінок досягається за допомогою натурального барвника – буряка. Продовжувати читання Капуста маринована з буряком і морквою швидкого приготування в банках