Заготівля варення з йошти на зиму – два рецепта: варення з цілих ягід і корисне сире варення

Йошта – це дуже цікавий гібрид з чорної смородини та аґрусу. Деякі плоди більш схожі на смородини, а деякі – на аґрус. Все залежить від сорту. Але, в будь-якому разі, ці ягоди дуже ароматні, смачні, і з них виходить чудове варення. Ми пропонуємо два простих рецепти приготування, які допоможуть зробити чудові заготовки на зиму. Продовжувати читання Заготівля варення з йошти на зиму – два рецепта: варення з цілих ягід і корисне сире варення

Йошта: способи заморозки на зиму в морозилці

Йошта – гібрид чорної смородини та агрусу. Ці плоди були виведені в 70-х роках в Німеччині і найбільшою популярністю користуються в Західній Європі. Останнім часом, йошта все частіше зустрічається на городах сучасних садівників, тому питання про збереження цих ягід про запас стає все більш актуальним. Продовжувати читання Йошта: способи заморозки на зиму в морозилці