Солимо ікру в домашніх умовах (щуки, окуня, сазана, судака) – ікра слабосолона або малосольна.

Малосольна або слабосолона ікра по домашньому рецепту надзвичайно ніжна та смачна.  Якщо ви плануєте святкове застілля, та шукаєте, чим здивувати гостей, ось вам ідея, як приготувати малосольну ікру із різних видів риби. Отже, цю страву не потрібно зберігати довго та краще спожити вже після приготування. У холодильнику можна тримати таку рибну холодну закуску  не більше 3-4-х днів. Легкий рецепт засолу зацікавить багатьох господинь та господарів. Продовжувати читання Солимо ікру в домашніх умовах (щуки, окуня, сазана, судака) – ікра слабосолона або малосольна.

Як солити річкову ікру для зберігання – рецепт соління ікри в домашніх умовах.

Річкова ікра – це справжній делікатес, який обов’язково сподобається тим, хто любить морепродукти. До того ж, зробити таке соління – зовсім не важко.  Продовжувати читання Як солити річкову ікру для зберігання – рецепт соління ікри в домашніх умовах.