Наче небесна зірка сонця, хурма має помаранчевий колір та унікальний медовий смак, що не схожий ні на які інші фрукти. На Сході хурму називають «Божественним даром» та «Їжею Богів». І важко не погодитися з цими словами. В тих же краях існує традиція пригощати гостей сушеною хурмою, а це означає, що до них господар має велику повагу. Під час ферментації, що проходить хурма під час засушування, вона стає ще смачнішою та ароматнішою. А притаманна їй терпкість, навпаки зникає.
Інгредієнт для заготовки на зиму: Хурма
Хурма: як можна заморозити хурму в морозилці
Хурма – це солодка ягода, яка часто має терпкий смак. Вживання в їжу хурми просто необхідне людям страждаючим захворюваннями серцево-судинної системи. Але як зберегти плоди хурми якомога довше? Її можна заморозити. Про те, як це правильно робити, читайте в нашій статті. Продовжувати читання Хурма: як можна заморозити хурму в морозилці
Варення з хурми – класичний рецепт і як готувати в мультиварці
Хурма (лат. Diospyros) – досить специфічний плід. Ніколи не вгадаєш, що тобі попадеться. Чи буде це нудотно-солодкий і м’ясистий плід, чи плід з терпкою та вязкою м’якоттю, який неможливо їсти. При приготуванні варення, всі недоліки можна прибрати, виправити і отримати варення, від якого і за вуха не відтягнеш. Продовжувати читання Варення з хурми – класичний рецепт і як готувати в мультиварці
Як приготувати компот з хурми: швидкий рецепт на кожен день і заготівля на зиму
Хурма має чудовий аромат, але занадто різкий, терпкий і в’яжучий смак переносять не всі. Невелика термічна обробка це виправить і ваша сім’я полюбить компот з хурми. Продовжувати читання Як приготувати компот з хурми: швидкий рецепт на кожен день і заготівля на зиму