Сушка хурми в домашніх умовах

Наче небесна зірка сонця, хурма має помаранчевий колір та унікальний медовий смак, що не схожий ні на які інші фрукти. На Сході хурму називають «Божественним даром» та «Їжею Богів». І важко не погодитися з цими словами. В тих же краях існує традиція пригощати гостей сушеною хурмою, а це означає, що до них господар має велику повагу. Під час ферментації, що проходить хурма під час засушування, вона стає ще смачнішою та ароматнішою. А притаманна їй терпкість, навпаки зникає.

Продовжувати читання Сушка хурми в домашніх умовах

Хурма: як можна заморозити хурму в морозилці

Хурма – це солодка ягода, яка часто має терпкий смак. Вживання в їжу хурми просто необхідне людям страждаючим захворюваннями серцево-судинної системи. Але як зберегти плоди хурми якомога довше? Її можна заморозити. Про те, як це правильно робити, читайте в нашій статті. Продовжувати читання Хурма: як можна заморозити хурму в морозилці

Варення з хурми – класичний рецепт і як готувати в мультиварці

Хурма (лат. Diospyros) – досить специфічний плід. Ніколи не вгадаєш, що тобі попадеться. Чи буде це нудотно-солодкий і м’ясистий плід, чи плід з терпкою та вязкою м’якоттю, який неможливо їсти. При приготуванні варення, всі недоліки можна прибрати, виправити і отримати варення, від якого і за вуха не відтягнеш. Продовжувати читання Варення з хурми – класичний рецепт і як готувати в мультиварці

Як приготувати компот з хурми: швидкий рецепт на кожен день і заготівля на зиму

Хурма має чудовий аромат, але занадто різкий, терпкий і в’яжучий смак переносять не всі. Невелика термічна обробка це виправить і ваша сім’я полюбить компот з хурми. Продовжувати читання Як приготувати компот з хурми: швидкий рецепт на кожен день і заготівля на зиму