Ікра з буряків і моркви – це проста і смачна заготовка. Пропонуємо вам рецепт, який не потребує навіть варіння овочів та стерилізації під час приготування. Завдяки цьому ви витратите мінімум часу і отримаєте дуже смачну страву. Продовжувати читання Дуже смачна ікра з буряка і моркви на зиму
Інгредієнт для заготовки на зиму: Хмелі-сунелі
Кетчуп з червоної аличі на зиму
Кетчуп можна робити не тільки з томатів. Наприклад, дуже смачний та цікавий соус виходить з червоної аличі. Саме цим рецептом ми з вами зараз і поділимося. Продовжувати читання Кетчуп з червоної аличі на зиму
Рецепт маринованої капусти з часником, карі і хмелі-сунелі – як просто маринувати капусту в банці.
Пропонуємо новий рецепт маринованої капусти тим, кому так подобаються страви із цього корисного овочу. Адже, капуста, це – кулінарна королева на вашому столі, і вона ніколи не набридає та містить величезну кількість потрібних вітамінів та мікроелементів. Якщо додати до капусти часничок, карі і хмелі-сунелі, то вийде приємно хрустка й пряна заготовка. Кисло-солодкий присмак закуски буде ще кращим, якщо зверху ще полити свіженькою олією. А приготувати мариновану капусту таким способом – простіше простого! Продовжувати читання Рецепт маринованої капусти з часником, карі і хмелі-сунелі – як просто маринувати капусту в банці.
Варене сало в цибулинні – рецепт як варити сало в лушпинні від цибулі.
Сало, варене в цибулинні, має дуже тонкий цибульний аромат. До того ж, воно ще й дуже гарне на розрізі: через сильні фарбувальні властивості лушпиння, продукт виходить золотистого кольору. Продовжувати читання Варене сало в цибулинні – рецепт як варити сало в лушпинні від цибулі.
Маринований часник на зиму зубчиками – рецепт як замаринувати часник смачно.
Часник маринований зубчиками – відмінна домашня заготовка на зиму для вживання в якості пікантної і гострої закуски. Ще одна, незаперечна перевага рецепта – заготовка не вимагає герметичної закупорки. Продовжувати читання Маринований часник на зиму зубчиками – рецепт як замаринувати часник смачно.
Гостра приправа з перцю – хороша до будь-якої страви.
Вашим близьким і гостям, особливо любителям гостренького і пікантного, обов’язково припаде до смаку приготована в домашніх умовах пекучо-солодкувата, гостра приправа з перцю, що розпалює апетит. Продовжувати читання Гостра приправа з перцю – хороша до будь-якої страви.