Домашня суха ковбаса “луканка болгарська” – простий рецепт як зробити суху ковбасу в домашніх умовах.

Домашня ковбаса – це смачно. До того ж, в ній точно нема ніяких хімічних з’єднань та речовин, які можуть нашкодити організму. Пропонуємо вам традиційний болгарський рецепт сухої ковбаси – луканки, яку можна приготувати вдома. Продовжувати читання Домашня суха ковбаса “луканка болгарська” – простий рецепт як зробити суху ковбасу в домашніх умовах.

Смачна домашня шинка Жамбон – рецепт як приготувати шинку по французьки

Французи завжди знали, як смачно приготувати м’ясо. Вони створили безліч рецептів одним з яких ми зараз поділимося з вами. Продовжувати читання Смачна домашня шинка Жамбон – рецепт як приготувати шинку по французьки

Домашня копчена ковбаса – рецепт приготування копченої свинячо-яловичої ковбаси в домашніх умовах.

Закоптити ковбасу можна і вдома. Це не так складно, якщо знати про всі нюанси. Саме про них ми зараз і розкажемо. Продовжувати читання Домашня копчена ковбаса – рецепт приготування копченої свинячо-яловичої ковбаси в домашніх умовах.

Домашня варена ковбаса – це просто, або рецепт як зробити варену ковбасу в домашніх умовах

Варена ковбаса, яка продається в магазинах – це продукт, далекий від натурального. Тому якщо ви хочете їсти щось смачне, поживне та нешкідливе – пропонуємо рецепт домашньої вареної ковбаси. Продовжувати читання Домашня варена ковбаса – це просто, або рецепт як зробити варену ковбасу в домашніх умовах

Домашня солонина зі свинини – простий змішаний рецепт як приготувати солоне м’ясо в домашніх умовах

Солонина зі свинини – це проста і зручна заготовка, яку можна легко приготувати. Пропонуємо вам рецепт, який допоможе все зробити швидко та просто. Продовжувати читання Домашня солонина зі свинини – простий змішаний рецепт як приготувати солоне м’ясо в домашніх умовах

Як засолити дрібну рибу в домашніх умовах – простий рецепт пряного засолювання дрібної риби.

Популярна дрібна рибка стане ще доступнішою, якщо ви, скориставшись нашим простим рецептом приготування, засолите її самостійно. Для солоної рибної страви можна брати кільку, тюльку, хамсу і багато інших дрібних мешканців річки чи моря. Нема проблем, якщо раніше ви нічого не засолювали, адже  описаний нижче процес посолу вельми простий. Якщо є бажання мати свою солоненьку рибку, то з етапами створення смачненького кулінарного шедевра вам буде дійсно легко  впоратись.

Продовжувати читання Як засолити дрібну рибу в домашніх умовах – простий рецепт пряного засолювання дрібної риби.

Домашнє засолювання червоної ікри (форелі, горбуші). Рецепт, як солити червону ікру в домашніх умовах.

Традиційна й корисна, смачна і пікантна червона ікра  у наш час улюблена закуска багатьох гурманів. Без неї не обходиться  практично будь-яке застілля у свята. Безліч страв можна доповнити червоною ікрою, адже вона – символ високої поживності та багатства.  Популярні  бутерброди з ікрою на вершковому маслі, гарячі тонкі млинці, начинені ікрою, доречна вона до японських суші, у м’ясних салатах та ще на будь-яких інших блюдах, як яскрава та їстівна прикраса!

Продовжувати читання Домашнє засолювання червоної ікри (форелі, горбуші). Рецепт, як солити червону ікру в домашніх умовах.

Копчене філе – копчення можливе навіть на плиті в квартирі

Копчене філе – це дуже смачна страва. Звісно ж, його можна придбати в магазині або на базарі, але щоб воно вийшло ідеальним – краще приготувати страву самостійно. До того ж, зробити пристрій, який замінить повноцінну коптильню – це не так  складно. Продовжувати читання Копчене філе – копчення можливе навіть на плиті в квартирі

Сухе засолювання м’яса (солонина) – хороший спосіб зберігання м’яса без холодильника.

Солонина – це сухе засолене м’ясо, яке дуже добре зберігається та прекрасно смакує. До того ж, його зовсім просто приготувати, а значить, вам не доведеться витрачати на це багато часу та зусиль. Продовжувати читання Сухе засолювання м’яса (солонина) – хороший спосіб зберігання м’яса без холодильника.

Домашня бастурма зі свинини – приготування домашньої бастурми – незвичайний рецепт.

Мало хто знає, але бастурму можна робити і зі свинини. У вас вийде дуже ніжне та м’яке м’ясо. Готується воно протягом 2-х місяців, але результат вартий очікування. Продовжувати читання Домашня бастурма зі свинини – приготування домашньої бастурми – незвичайний рецепт.