Як заморозити хачапурі

Знамениті грузинські хачапурі знають у багатьох країнах. Готувати їх не складно, тому що головні складові таких смачних коржів – тісто та сир. Вони поживні й кожна господиня додає щось своє до класичного рецепта. Для приготування хачапурі можете брати будь-яке тісто: на дріжджах, листкове чи прісне. А для начинки використовуйте той сир, що ви найбільше полюбляєте у випічці. Твердий сир типу сулугуні, чи бринза, чи домашній білий сир чудово поєднуються з коржом.

Ця страва буває закритого та відритого виду. І будь-який із них ви можете заморожувати. Закриті хачапурі однозначно краще для такого способу заготовлювання у морозилці. Тому що форму буде краще тримати, а начинка правильно збереже вологу та буде більш соковитою.

Продовжувати читання Як заморозити хачапурі