Рецепт кров’яної ковбаси приготовленої в домашніх умовах з додаванням сала і спецій.

Кров’яна ковбаса – це цікава домашня м’ясна заготовка, яку можна зробити самостійно. Головне – мати потрібні інгредієнти. Зазвичай кров’яна ковбаса готується з додаванням в неї м’яса і гречаної або рисової каші, але для цього рецепту нам знадобиться тільки сало і спеції. Продовжувати читання Рецепт кров’яної ковбаси приготовленої в домашніх умовах з додаванням сала і спецій.

Домашня гірчиця – прості рецепти або як зробити гірчицю в домашніх умовах.

Гірчиця – це одна з найпопулярніших приправ. І щоб постійно не купляти її в магазині, можна зробити домашню гірчицю самостійно. Вона буде на 100 відсотків натуральною, смачною та запашною. Продовжувати читання Домашня гірчиця – прості рецепти або як зробити гірчицю в домашніх умовах.

Маринована горобина – оригінальний рецепт домашньої заготовки з горобини червоної на зиму.

Якщо ви шукаєте оригінальний рецепт заготовлювання ягід на зиму, придивіться уважніше до цього матеріалу. Існує простий та водночас незвичайний спосіб збереження горобини на зиму. Це — маринування червоної горобини. Саме ці ягідки так полюбляють птахи й вони також дуже корисні для людей. Горобина з яскравим забарвленням не є непоміченою пернатими, бо горить червоним кольором на деревинці. А нам з вами треба пояснювати, чому її треба частіше вживати. Бо, у цій рослині є багато компонентів, що борються із багатьма захворюваннями і вона має неповторний вітамінний склад. Також горобину треба вживати у профілактичних цілях проти застуди, запалень різного характеру. Інформацію про багато інших лікувальних властивостях ви можете знайти у широкому доступі.

Продовжувати читання Маринована горобина – оригінальний рецепт домашньої заготовки з горобини червоної на зиму.

Цукати з яблук – рецепт: приготування цукатів в домашніх умовах.

Що може бути смачніше за яблука? Натуральні та дуже корисні цукати з яблук. Таким оригінальним ласощам зрадіє дорослий та дитина. Неймовірно простий та унікальний рецепт цукатів може приготувати навіть недосвідчена господарка. Яблука дуже багаті на пектин — тому це дійсно корисні солодощі. Аромат кориці та приголомшливий вигляд цих цукатів нагадує вишукані льодяники. Хоча б раз спробуйте приготувати яблучні цукати в домашніх умовах. Потім будете ділитись цим рецептом з усіма друзями та родичами.

Продовжувати читання Цукати з яблук – рецепт: приготування цукатів в домашніх умовах.

Домашній паштет з печінки в банках – простий рецепт як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах.

Печінковий паштет можна готувати не тільки, щоб зразу ж подавати на стіл. Також його можна закочувати в банках. Є простий рецепт приготування такої заготовки, яким ми з вами зараз поділимося. Продовжувати читання Домашній паштет з печінки в банках – простий рецепт як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах.

Як засолити дрібну рибу в домашніх умовах – простий рецепт пряного засолювання дрібної риби.

Популярна дрібна рибка стане ще доступнішою, якщо ви, скориставшись нашим простим рецептом приготування, засолите її самостійно. Для солоної рибної страви можна брати кільку, тюльку, хамсу і багато інших дрібних мешканців річки чи моря. Нема проблем, якщо раніше ви нічого не засолювали, адже  описаний нижче процес посолу вельми простий. Якщо є бажання мати свою солоненьку рибку, то з етапами створення смачненького кулінарного шедевра вам буде дійсно легко  впоратись.

Продовжувати читання Як засолити дрібну рибу в домашніх умовах – простий рецепт пряного засолювання дрібної риби.

Домашня хріновуха на горілці – рецепт, як зробити хріновуху з медом і лимоном в домашніх умовах.

Гостра хріновуха здавна в пошані у багатьох народів. Невелика кількість цілющої настоянки збуджує апетит, дає силу, покращує травлення та пригнічує діяльність хвороботворних бактерій. Для профілактики вірусів – саме те! Та, ще й неабияке гастрономічне задоволення за столом в обідній час. Пропонуємо рецепт хріновухи, що досить простий у приготуванні. Знайте міру пиття та готуйте хріновуху з уважністю і, щоб вона була не занадто пекучою у роті, а лише злегенька – “для профілактики і настрою”.

Продовжувати читання Домашня хріновуха на горілці – рецепт, як зробити хріновуху з медом і лимоном в домашніх умовах.

Хрусткі корнішони мариновані на зиму як в магазині

Мариновані корнішони – це хрустка та смачна заготовка на зиму. А для її приготування треба мінімум продуктів та часу. Тому пропонуємо вам рецепт цієї цікавої страви. Продовжувати читання Хрусткі корнішони мариновані на зиму як в магазині

Як маринувати буряк: рецепт приготування маринованого буряка – смачної заготовки на зиму.

Маринований буряк – це смачна закуска, яку можна подавати з різними стравами. Тому пропонуємо вам рецепт маринованого буряку. Продовжувати читання Як маринувати буряк: рецепт приготування маринованого буряка – смачної заготовки на зиму.

Простий рецепт помідорів в желатині з фото (часточками)

Помідори шматочками в желатині – це цікавий і смачний рецепт, який окрім оригінальної подачі має і інші плюси. Наприклад, такі помідори лишаються міцними, смачними та не втрачають колір.  Продовжувати читання Простий рецепт помідорів в желатині з фото (часточками)