Варення з аличі завжди чудово смакує, адже воно є солодким, ароматним і корисним. Саме в аличі небагато цукру, а багато кальцію. Існує багато варіантів приготування такої чудової заготовки на зиму. Пропонуємо вам 2 рецепта варення з аличі. Обидва варіанти дуже легко готуються та мають чудовий аромат і дуже приємний смак. Продовжувати читання Смачне варення з червоної аличі – 2 рецепта
Інгредієнт для заготовки на зиму: Гвоздика
Смачні мариновані огірки з гвоздикою на зиму
Мариновані огірки з гвоздикою – це один з найпростіших та найсмачніших рецептів. І зараз ми ним з вами поділимося. Продовжувати читання Смачні мариновані огірки з гвоздикою на зиму
Закусочні мариновані сливи на зиму без стерилізації
Мариновані сливи – смачний та цікавий додаток до м’яса. Якщо хочете спробувати – пропонуємо простий рецепт без стерилізації. Продовжувати читання Закусочні мариновані сливи на зиму без стерилізації
Домашні шпроти з річкової рибки
Шпроти можна не тільки купляти в магазині, а і робити самостійно. Це зовсім нескладно. Найважча частина роботи – чистка риби. А далі все готується по елементарному рецепту, який ми вам пропонуємо. Продовжувати читання Домашні шпроти з річкової рибки
Цукати з імбиру в домашніх умовах: 5 рецептів приготування імбирних цукатів
Цукати з імбиру – це корисний додаток, який варто вживати, аби покращити імунітет. До того ж, цукати з імбиру зроблять ваші страви набагато цікавішими. Пропонуємо вам 5 простих рецептів приготування таких цукатів. Продовжувати читання Цукати з імбиру в домашніх умовах: 5 рецептів приготування імбирних цукатів
Прості рецепти з агрусу на зиму: агрус маринований – як приготувати в домашніх умовах.
Ви вже консервували маринований аґрус? Якщо ще не чули про цей рецепт, будь ласка, спробуйте приготувати. Смак оригінальний: кисло-солодкий з ароматом зеленого літа. Поділіть ваш щедрий аґрусовий врожай, зоставивши певну частину для відтворення даного цікавого рецепту. Вам сподобається, обіцяємо!
Мариновані огірки в банках зі стерилізацією – рецепт як маринувати огірки на зиму.
Квашені огірки не усім людям до смаку. Інша справа – мариновані, вони мають більш витончений аромат спецій, хрусті й у міру тверді. Пропонуємо до вашої уваги простий рецепт домашньої огіркової консервації. Заготовлені таким способом огірочки, сподобаються вибагливим гурманам та не перебірливим членам вашої родини.
Салат з квашеної капусти або капуста провансаль з яблуками і ягодами – смачний швидкий рецепт салату.
Пропонуємо вам два способи приготування смачної квашеної капусти з ягодами та яблуками. Продовжувати читання Салат з квашеної капусти або капуста провансаль з яблуками і ягодами – смачний швидкий рецепт салату.
Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо
В’ялене м’ясо – це дуже смачна закуска. Але якщо купляти його в магазині, є ризик, що в ньому будуть хімічні домішки. Тому варто приготувати його самостійно. М’ясо бажано в’ялити в холодну пору року, коли на вулиці і в приміщенні прохолодно. Воно готується просто, але процес приготування досить тривалий і вимагає витримки, щоб не спробувати його завчасно. Продовжувати читання Як зробити в’ялене м’ясо в домашніх умовах – як правильно в’ялити м’ясо
Просте маринування грибів в домашніх умовах – способи маринування грибів в банках на зиму.
Мариновані гриби – це дуже смачно. Але щоб правильно їх приготувати, необхідно знати про деякі нюанси. Саме про них ми зараз і розкажемо. Продовжувати читання Просте маринування грибів в домашніх умовах – способи маринування грибів в банках на зиму.