Як правильно зберігати свіжі та солоні грузді

Багатьом подобається незвичайний, трохи гіркуватий, смак груздів. Назбиравши їх велику кількість, господині відправляють основну частину на зберігання в маринованому або солоному вигляді. Заморожувати грузді не можна. Продовжувати читання Як правильно зберігати свіжі та солоні грузді

Як засолити грузді гарячим способом в банках

Найскладніше в засолюванні груздів – це відмити їх від лісового сміття. Капелюшок груздів має воронкоподібну форму і в цій воронці накопичується сухе листя, пісок та інше сміття. Однак, грузді занадто смачні і це змушує змиритися з роботою по очищенню грибів. Продовжувати читання Як засолити грузді гарячим способом в банках

Соління груздів холодним способом на зиму

Груздь – це дуже смачний гриб, тому варто не тільки їсти його в сезон, а і заготувати на зиму. Є багато способів, але зараз ми розкажемо про найпростіший – холодне соління. Продовжувати читання Соління груздів холодним способом на зиму