Біла черешня – неймовірно солодка і ароматна ягода. Варення з черешні просто неможливо зіпсувати, настільки воно вариться легко і швидко. Однак, можна дещо урізноманітнити смак і зварити трохи незвичайне варення з білої черешні. Продовжувати читання Як зварити варення з білої черешні: рецепт без кісточок, з лимоном і волоськими горіхами
Інгредієнт для заготовки на зиму: Грецькі горіхи
Варення з баклажанів з горіхами на зиму – незвичайний рецепт вірменської кухні
Страви вірменської національної кухні часом дивують і захоплюють тим, як уміло вони поєднують те, що поєднати, здавалося б, неможливим. Рецепт однієї з таких «неможливих» страв, ми зараз і розглянемо. Це варення з баклажанів або з синеньких, як ще часто їх називають. Є декілька способів, як позбутися від характерної баклажанам гіркоти. Хтось використовує для цього сіль, хтось соду, але з власного досвіду я знаю, що вся гіркота міститься лише в шкірці і якщо ви її очистите, то ніякі вимочування вам не знадобляться. Продовжувати читання Варення з баклажанів з горіхами на зиму – незвичайний рецепт вірменської кухні