Гречка – це безперечно найкорисніша крупа. До того ж, вартість цього продукту майже завжди непередбачувана. Тому багато господинь вважають правильним запастися гречкою на кілька місяців наперед, про всяк випадок. Продовжувати читання Як найкраще зберігати сиру й варену гречку: де, в чому та як довго
Інгредієнт для заготовки на зиму: Гречка
Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – рецепт як зробити кров’янку.
До нинішнього часу ми не знаємо автора першої кров’яної ковбаси. Може це трапилося випадково – на цю тему цілі народи ведуть гарячі суперечки. Та, будемо щирі, що ці диспути нас не займають і просто визнаємо, що кров’янка – це смачно і корисно. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – рецепт як зробити кров’янку.
Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – як приготувати кров’яну ковбасу з кашею в домашніх умовах.
Кров’яна ковбаса – це популярна українська страва. Тому ділимося її рецептом. Можливо, він стане вам в нагоді. Продовжувати читання Домашня кров’яна ковбаса з гречкою – як приготувати кров’яну ковбасу з кашею в домашніх умовах.
Кров’яний хліб – приготування смачного кров’яного хліба в духовці.
Смачний домашній кров’яний хліб запікають у духовці в підходящому глибокому посуді. Форма для запікання може бути будь-якою. Смак готового виробу дуже сильно нагадує кров’яну ковбасу, але приготувати його легше хоча б з тієї причини, що не потрібно наповнювати кишки. А саме ця процедура для багатьох стає дуже важкою і стомлюючою задачею. Продовжувати читання Кров’яний хліб – приготування смачного кров’яного хліба в духовці.