Багато хто знає, що ягоди червоної і чорноплідної горобини – це джерело корисних речовин. Тому варто скористатися порадами досвідчених господинь, які пропонують безліч способів, що дозволяють надовго зберегти чудодійні властивості плодів. Продовжувати читання Як найкраще зберігати червону та чорноплідну горобину на зиму
Інгредієнт для заготовки на зиму: Горобина
Морс з горобини на зиму – скандинавський рецепт напою
Скандинавська легенда свідчить, що першу жінку створили з горобини. Ці корисні ягоди оповиті безліччю легенд, на читання яких піде не один день. Нам досить знати, що горобина корисна при застуді, захворюванні дихальних органів, як профілактика онкологічних захворювань і багато чого іншого. Продовжувати читання Морс з горобини на зиму – скандинавський рецепт напою