Хімічний склад горілки досить простий, саме тому зберігати її зовсім не складно. Але все ж вона псується: вбирає різні запахи, втрачає міцність і якість. Продовжувати читання Як зберігати горілку: де, в чому та за яких умов
Інгредієнт для заготовки на зиму: Горілка
Як солити кету семужним послом
Висока ціна на солону кету не гарантує гарну якість цієї делікатесної риби. Щоб більше уникнути розчарування, засоліть кету самі. Це дуже просто, і мабуть, найскладніше в цьому рецепті – вибір риби. Продовжувати читання Як солити кету семужним послом
Швидке малинове варення без варіння – рецепт з секретом
Варення можна готувати дуже легко. Для цього його треба не проварювати. Правда, необхідно знати невеличкі нюанси, які допоможуть зробити заготовку, що не зіпсується. Зараз ми розкажемо вам, як приготувати малинове варення без варіння. Продовжувати читання Швидке малинове варення без варіння – рецепт з секретом
Стевія: як зробити рідкий екстракт і сироп з солодкої трави – секрети приготування натурального цукрозамінника
Трава стевія відома ще під назвою «медова трава». Листя і стебла рослини мають яскраво виражений солодкий смак. Стевія є основою для приготування натурального цукрозамінника. Її зелена маса є солодшою від цукру в 300 разів.
Як зварити варення з зеленого агрусу на зиму: 2 рецепта – царське варення з горілкою і заготівля агрусу з горіхами
Варення з аґрусу можна варити різними способами. Навіть, використовуючи горілку. У нас є 2 простих і цікавих рецепта, які можна використати, щоб приготувати чудові смаколики, які стануть окрасою столу та смакуватимуть до чаю. Продовжувати читання Як зварити варення з зеленого агрусу на зиму: 2 рецепта – царське варення з горілкою і заготівля агрусу з горіхами
Домашня вишнева наливка на горілці – без кісточок, але з листям
Смачна домашня наливка – це набагато краще, ніж різні магазинні настоянки, в яких замість справжніх ягід – хімічні додатки, що шкодять шлунку. Тому якщо на свята ви хочете пригощати своїх друзів смачним, досить міцним алкоголем – пропонуємо простий рецепт вишневої наливки. Продовжувати читання Домашня вишнева наливка на горілці – без кісточок, але з листям
Домашня хріновуха на горілці – рецепт, як зробити хріновуху з медом і лимоном в домашніх умовах.
Гостра хріновуха здавна в пошані у багатьох народів. Невелика кількість цілющої настоянки збуджує апетит, дає силу, покращує травлення та пригнічує діяльність хвороботворних бактерій. Для профілактики вірусів – саме те! Та, ще й неабияке гастрономічне задоволення за столом в обідній час. Пропонуємо рецепт хріновухи, що досить простий у приготуванні. Знайте міру пиття та готуйте хріновуху з уважністю і, щоб вона була не занадто пекучою у роті, а лише злегенька – “для профілактики і настрою”.
Консервовані огірки з горілкою на зиму – незвичайний і простий рецепт приготування огірків.
Консервовані огірки з горілкою – Ви коли-небудь чули про таку заготівлю? Знаєте про те, що смачні огірки можна законсервувати не просто з розсолом, а й з горілкою? Якщо ні, то дізнайтеся як консервувати, адже таку кулінарну родзинку – два в одному – ніяк не можна пропустити! Продовжувати читання Консервовані огірки з горілкою на зиму – незвичайний і простий рецепт приготування огірків.
Простий рецепт домашнього паштету з печінки або смачне закусочне масло.
Заготовити такий паштет з маслом можна з будь-якої (яловичої, курячої, свинячої) печінки. Однак, для закусочного масла, а саме так у нас вдома називають цю заготовку, я люблю брати печінку яловичу і масло несолоне. Приготування не являє собою нічого складного, тому, зробити все досить просто. Приступаємо. Продовжувати читання Простий рецепт домашнього паштету з печінки або смачне закусочне масло.
Димна домашня ковбаса холодного копчення – приготування смачної копченої ковбаси в домашніх умовах.
Спробуйте приготувати за цим рецептом димну ковбасу холодного копчення вдома. Ви отримаєте смачний м’ясний виріб, який може зберігатися тривалий час. Така домашня ковбаса готується з натуральних продуктів, тому, дуже корисна. Можна сміливо сказати, що це делікатес, який прикрасить будь-який стіл. Продовжувати читання Димна домашня ковбаса холодного копчення – приготування смачної копченої ковбаси в домашніх умовах.