Гливи – одні з небагатьох грибів, які культивуються і вирощуються в промислових масштабах. За харчовою цінністю гливи можуть зрівнятися з м’ясо-молочними продуктами і, при цьому, мають властивості, що розщеплюють холестерин. Продовжувати читання Як солити гливи гарячим способом
Інгредієнт для заготовки на зиму: Гливи
Малосольні гливи – простий і швидкий рецепт
Гливи досить жорсткі гриби, тому їх не можна використовувати в звичайних грибних стравах. При смаженні, вони стають жорсткі і трохи «гумові». Але, якщо їх замаринувати або засолити, вони будуть просто ідеальні. Як приготувати малосольні гливи, ми і поговоримо. Продовжувати читання Малосольні гливи – простий і швидкий рецепт